Крими

ВИДЕО: Пребитият таксиметров шофьор Венцислав Тодоров проговори за ужаса

  20.01.2017 09:07             
ВИДЕО: Пребитият таксиметров шофьор Венцислав Тодоров проговори за ужаса

Пребитият пребитият таксиметров шофьор Венцислав Тодоров, който в средата на декември м.г., беше пребит и изоставен разсъблечен гол край потрошеното си такси, се възстановява от травмите. Той е в дома си в село Манастирище, но ужаса от преживяното ще го преследва още дълги години. Младият мъж разказа потресаващи подробности пред медиите, съобщи kozloduy-bg.info.

Венцислав е повикан да изпълни курс от Козлодзуй до Хайредин на 18 декември от Милен Младенов и Евстати Евстатиев, които го наели да ги закара до Хайредин, но вместо това го отвлякоха, пребиха, мъчиха и изоставиха в студа.
23-годишният млад човек се възстановява в дома си в село Манастирище. Венцислав почти не общува с никого, не излиза и още живее в страх. Вече се възстановява физически, но са му останали болежки, особено от влаченето с колата, заради които още пие лекарства. Вече бившият таксиметров шофьор си спомня малко от зверския побой и гаври, на които беше подложен, но помни ясно събитията до пристигането в Хайредин. Там Младенов и Евстатиев му наредили да отиде на адрес в селото и да вземат момиче от дома му. После обаче не дали конкретна посока, в която да продължат, момичето се разколебало, поискало да спре колата и се прибрало в дома си. Тогава двамата станали агресивни, разказва Венцислав. Евстати бил на предната седалка - ударил го. Милен го издърпал отзад и подкарали към язовира. Вързали го с връзката на дрехата му, били го, опитали се да трошат леда на язовира и да го давят. Потрошили колата, влачили го, били го още, но от това Венци си спомня малко.

„Това и по филмите го няма. След това мъчение, което минах, въобще не вярвах, че ще остана жив, че ще видя пак семейството ми. Моето мъчение беше голямо и продължава“, разказва Венцислав Тодоров.