Лайфстайл

Ася Капчикова напомпа бомби, забрави колко много се харесва "натурална"

  20.01.2017 08:30             
Ася Капчикова напомпа бомби, забрави колко много се харесва \

Ася Капчикова проглуши ушите на всички с гръмките си слова колко много се харесва естествена и накрая взе, че се наблъска със силикон. Актуалната още известно време плеймейтка явно е отбелязала коледните и новогодишни празници, както и наближаващия край на "мандата си" с тунингован бюст. В началото на годината тя постна снимка от болнична стая, на която бе акцентирала на абокада в ръката си. Докато мнозина се вайкаха какво й се е случило на Капчикова, тя явно е ваела своя нов бюст в залата на някой пластичен хирург. И след това като се започнаха един фотосесии с новата придобивка... Първо Ася постна снимка на палава блондинка по оскъдно бельо, която чете книга. Фотосът е правен отгоре и лицето не се вижда добре. За сметка на него, пищният бюст няма как да не привлече вниманието на всеки. Именно заради него никой не повярва, че девойката на снимката е Капчикова. А и тя не пожела да отговори на коментарите.

Красноречивият отговор дойде със следващите снимки, на които ясно се вижда, че пазвата на плеймейтката е солидно налята с едни поне 700 кубика. Те няма как да останат незабележили, защото само до преди месец деколтето на Ася бе празно като портмоне след празници. А сега е предизвикателно напращяло и от уж така любимите малки гърдички няма и спомен.

Наскоро Капчикова пак започна да обяснява колко й е трудно да устои на изкушението да се тунингова. Тя никога не е криела, че не е против, но все държеше да остане естествена. Или поне доскоро. Решението й да се сдобие със силикононв бюст може да е добро за визията й, ноне се отразява никак добре на имиджа й.

Ася се яви на конкурса "Мис Плеймейт" и го спечели не само благодарение на спортната си форма и предизвикателно поведение. Неин голям плюс със сигурност бе и фактът, че тя е единствената плеймейтка без силиконов бюст. Или поне беше. 

След всичко изприказвано и капманията за даряване на импланти за жена с мастектомия,Капчикова също пристана на пластичната хирургия, с което разочарова мнозина. Явно все пак не е устояла да не използва ваучера за д-р Енчев, който не успя да подари, пише "Уикенд".