България

Украинки заляха Бургас с оферти за мераклии за лесна любов

  17.01.2017 15:56             
Украинки заляха Бургас с оферти за мераклии за лесна любов

Украинки масово атакуват мъжете в Бургас и търсят сериозна връзка, даже и женитба. Те са напълнили специализираните вестници за обяви, освен това са пуснали офертите си в сайтове за запознанства, във Фуйсбук, Инстаграм и където се сетят. Само и само някой да се улови на въдицата, пише burgasinfo.com. И докато едни обещават да въртят добре домакинството, да са богини в леглото и край котлона, то част от обявите будят истинско недоумение. Ето и една от тях:

Украйна (UA), обл. Друга държава,  Подател: Танюшка  
"Приму в дар любую жилую недвижимость в Болгарии в жилом состоянии". Следва телефон за връзка и снимка на самата Танюшка. Ако е тя, разбира се. 

Танюшка явно е от благороднически род, щом е склонна да приеме в дар едно апартаментче или къщичка и царствено да ги прибави към имуществото си. И вероятно си мисли, че бургаските мъже имат поне по десет жилища и ще жертват един за сините й очи. Или поне очите, показани на фотото.  Често снимките се оказват на друга жена, а осмелилият се да започе кореспонденция с мераклийката, остава като попарен, като я види на скайпа. 

Подателките се оказват често застаряващи матрони с обилна плът на всички възлови места, но застават пред камерата по дантелено бельо и смятат, че изглеждат секси. Приличаше на втасал самун хляб, прищипан по средата с черен колан и жартиери, признава любител на международните връзки.

Не липсват и малки момичета, току що навършили 16-17 години, които искат да се измъкнат от мизерията в родината си и да потеглят за ЕС, пък било то и България. Те са готови да се съблекат веднага за всеки, който ги пожелае и обясняват, че търсят фиктивен брак, а тук щели да се оправят сами. Как ще се оправят е ясно от позите, които заемат пред скайпа. Статистиката сочи, че близо милион украинци са напуснали страната си за две години, като 70 процента от тях са жени. Колко от тях обаче са акостирали в Бургас и дали Танюшка си е намерила дарител, или поне покровител, историята мълчи. А официални данни няма.