Крими

В Козлодуй 12 души минаха през ареста, полицията разкри нарушения в цялата област

  16.01.2017 11:22             
В Козлодуй 12 души минаха през ареста, полицията разкри нарушения в цялата област

Обявяваните като специализирани полицейски акции не спряха и през почивните дни в цялата Врачанска област. В Бяла Слатина и общината е проведена операция за противодействие на криминалната и битова престъпност, повишаване чувството за сигурност на гражданите, осигуряване на добър обществен ред и безопасност на движението. Извършени са проверки на 16 души и 11 автомобила. Констатирани са 9 нарушения, които са санкционирани с актове.

На територията на РУ Мездра униформените противодействали на битовата престъпност и на кражбите по линия на „Селскостопанска продукция и животни. Проверени са 10 души и 7 коли. Установени са 4 нарушения.

В  Козлодуй е проведена седмична специализирана операция, с цел предотвратяване, пресичане и разкриване на правонарушения, установяване и задържане на извършители на противоправни деяния, проверки на дискотеки, барове, ресторанти, и клубове, за които има данни, че се посещават от непълнолетни лица. Проверени са 285 автомобила и 97 души. Констатирани са 103 нарушения, за които са съставени 98 акта и 5 фиша. Издадени са 11 предупредителни протокола. Задържани са и 12 лица.

В Оряхово е проведена акция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места, при която са проверени 15 автомобила и 20 души. Констатирани са 7 нарушения.