България

Виждали ли сте това момче? Майкъл е изчезнал безследно!

  15.01.2017 14:09             
Виждали ли сте това момче? Майкъл е изчезнал безследно!

Момче на 18 години е изчезнало преди месец и близките му отчаяно се опитват да го издирят. Майкъл Кривиралчев казал на всички, че иска да си почине и заминал на село. Оттам следите му се губят.
 
Апел за помощ се появи и във Фейсбук.
 
"Приятели, от два месеца майката на това момче Майкъл Кривиралчев няма нито вест, нито новина  Телефонът му е изключен! Последно е бил активен в Фейсбук на 24 ноември 2016 година, оттогава е в неизвестност", пише приятел на момчето.
 
Близките на Майкъл подозират, че той може да е отведен в чужбина. Допреди два месеца майката Гергана успявала да се свърже със сина си във Фейсбук. След това той започнал да се държи по странен начин и тя заподозряла, че някой друг използва профила му.
 
"Не е той, просто някой друг му ползва данните. Допреди един месец отговаряше, но от един месец насам някой друг пише, изключи си телефона, навсякъде разпитахме, приятели, даже непознати и стигнахме до медии и до полиция. Мислехме, че е тинейджърска приумица, защото навърши 18 години, но е нещо наистина сериозно, сега сме в полицията", разкри пред БЛИЦ близка приятелка на майката.
 
Тя моли ако някой знае къде е, да се обади в най-близкото поделение на МВР, на тел. 112 или на 0890 343 001.