Свят

Докато певица се готвила за ин витро, мъжът й забремени студентка (СНИМКИ)

  15.01.2017 07:04             
Докато певица се готвила за ин витро, мъжът й забремени студентка (СНИМКИ)

След oгромен брой сътресения в живота им бракът на сръбска певица и нейният съпруг отново се поставя на изпит. Оказва се, че мъжът на изпълнителката Гоца Тържан направил бебе на друга. Това поне твърди студентка от Белград на име Ивана Станич, която декларира, че е бременна именно от Рашо Новакович. "Бремена съм от Рашо. Ще унищожа брака им. Гоца не може да ми поречи да му родя син", заявила пред сръбския в. "Свят" Ивана Станич.

Тя добавя, че той непрекъснато й изпращал перверзни съобщения и денонощно искал да спи с нея, както и, че никога не е бил верен на сръбската певица. По думите им заедно се забавлявали 10 месеца. В момента тя е в пети месец.

Ивана посочи, че бъдещият баща знае новината, но след известно време престанал да отговаря на нейните опити за разговор. 

"Той ми се обаждаше по телефона. Дори вечерта, когато му казах, че съм бременна, говорихме. Първо мислех, че се шегувам, но после каза, че и той иска деца и че няма нищо против това, но не иска да се развежда. След това го потърсих още 10 пъти, но не се обаждаше", казва Станич.

Гоца Тържан не пожела да коментира изявлението на любовницата на Рашо.

Превод и редакция: БЛИЦ