Konkurent
Еуроклима

Крими

Вижте кои са трите отвлечени момичета, едното е изнасилено

2017-01-11 05:05 2026 0

Вижте кои са трите отвлечени момичета, едното е изнасилено

Три девойки от врачанското село Лиляче са били отвлечени и държани под ключ в монтански хотел, съобщиха от полицията в града на Огоста. Едната от похитените е била изнасилена, а после трите са  били натикани в хотелската стая, допълниха органите на реда.

За драмата полицаите научили от майката на едното момиче. Веднага отишли на посоченото от жената място и открили девойките. Пред полицаите момичетата обяснили, че са докарани в Монтана против волята им и разказали, че ги отвлякъл местен ром.

Сигналът на 112 подала 57-годишната Ванюша В. от Лиляче в понеделник малко преди полунощ. Тя съобщила на оператора, че дъщеря й Симона на 19 години е отвлечена заедно с още две момичета и похитителят им ги държи заключени в хотел в града на Огоста.

Полицаите незабавно отишли на мястото и открили Симона, 27-годишната Росица М. от Оряхово и едно 15-годишно момиче от Лиляче.

Пред дознателите те разказали, че след като дошли  в хотела, похитителят им изнасилил едната от тях, а после просто излязъл и ги заключил в стаята.

Симона обаче успяла да скрие мобилния си телефон и малко след като насилникът излязъл позвънила на майка си.

По данни на криминалистите от Монтана, които разплитат случая, две от момичетата имат регистрации за проституция. Най-вероятно похитителят им е сводник от Монтана. Полицаите предполагат , че е възможно той да има неуредени сметки със сводник от района на Враца. Не се изключва и версията трите момичета да са подготвяни за продаване зад граница.

Работата по изясняването на престъплението продължава, казаха от пресслужбата на МВР в Монтана.


коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Пет години затвор за убийство на 17-годишен на пътя
2017-03-29 16:45
207 0
За пет години в затвора отива Васил Върбанов, който пиян зад волана предизвика катастрофа и уби 17-годишен на пътя. Според акта на окръжния съд той…

Преразглеждане на делото срещу братята Дамянови  поиска прокуратурата
2017-03-29 16:20
372 0
Врачанската районна прокуратура внесе в окръжния съд протест срещу  произнесената преди няколко дни  оправдателна присъда по делото срещу Десислав и Иван Дамянови. Братята са обвинени…

Наглец строши скоба и я отмъкна
2017-03-29 14:30
551 0
Нагъл шофьор, когото полицията издирва, счупи скоба от синята зона във Враца и я отмъкна, съобщиха от Общинско предприятие „Паркинги и гаражи“. Към обяд в…

Разкриха телефонен измамник , задигнал  3300 лв. от врачанин
2017-03-29 11:15
290 0
Врачански полицаи разкриха телефонен измамник, задигнал от 87-годишен  жител на областния град  3300 лв. в края на януари т.г. възрастният човек бил заблуден по телефона,…

актуален брой на вестник Конкурент