Лайфстайл

Владо Пенев от три години не сваля анцуга си

  09.01.2017 08:14             
Владо Пенев от три години не сваля анцуга си

Владо Пенев не се разделя с любимия си анцуг. Трета година комисар Емил Попов от „Под прикритие” не сваля сивия си спортен екип, пише "Уикенд".  Със спортната дреха актьорът Владо Пенев ходи и по служба, и по лична работа. Преди няколко дни папараци го засякоха в тази превърнала се в традиционна за него дреха.
 
Връз провисналия си анцуг Владо бе облякъл яке тип пухенка, от което видът му не ставаше по-представителен. На главата си пък бе нахлупил плетена шапка. Да се чуди човек как бивш министър на културата може да се облича толкова небрежно. В гардероба му няма ли костюми и палта?

Единственото ново попълнение в традиционния екип на Пенев са маратонките му. Шарените спортни чепици, с които се разхожда посред зима, са скъпи и маркови, но изобщо не подхождат на сезона. Дори цветово те не пасват на мразовитото време, да не говорим и че са платнени и няма как да държат краката на собственика си сухи при дъжд и сняг. 

Компания в разходката на Владо из центъра на София му правеше колежката Светлана Янчева, нашумяла с главната роля в биографичния филм за легендарната столична наркоманка Сиси – „Аз, графинята”. Двамата оживено разговаряха, а ръкомахането на Попов от „Под прикритие” привличаше погледите на минувачите. Хората наоколо се чудеха защо ли кино и театралният актьор е пременен като за ски.

След като направиха няколко тегела по най-оживените софийски улици, Пенев и компаньонката му хлътнаха в кафене. В заведението влязоха, за да изпият по един топъл чай и да сгреят премръзналите си тела.