Konkurent
Еуроклима

Лайфстайл

Родните звезди се разбягаха по света!

2017-01-11 13:07 298 0

Родните звезди се разбягаха по света!

Родните звезди едва дочакаха да дойде 2017-а, за да хукнат по чужбина. Те прибраха тлъстия пай от новогодишните участия, когато хонорарите са двойни, и отпрашиха да го харчат зад граница. Най-популярни сред елита се оказват топлите страни, пише hotarena.net. Деси Слава посвети края на миналата година на Съединените щати, където имаше участия пред родната общност, но използва случая и за разходка със сина си Майки и гаджето Благой из страната на неограничените възможности. После се прибра за няколко дни, взе няколко хилядарки от новогодишни участия и замина с Благо за Малдивите.

Пак на Малдивите е и Николета Лозанова, която от преди Нова година дразни всичките си врагини със снимки на вълшебната гледка от луксозния си хотел. Наред с това тя не пропуска да покаже всичко, с което природата я е надарила физически, и това, което пластичната хирургия е добавила по тялото й. Резултатът – луда завист, което за Ни Ло винаги е добре дошло.

На топло замина и талантливата Рут Колева. Тя разпуска на Бали. Младата певица обича екзотиката и това лято беше сама в Доминикана. Сега обаче е със солидна компания от приятели. 

Поли Генова реши да стане хаджийка. Веднага след Нова година най-добре представилата се българска певица в историята на Евровизия отлетя за Израел, за да се отдаде на опознаване на светите места, свързани с живота на Исус Христос.

Мария Илиева пък замина за Америка. Тя си планира турне в САЩ точно за празниците и така съчетава полезното с приятното. 

Зад граница е и вечната пътничка Райна. Македонката замина зa Куба на 3 януари и ще отсъства от страната почти два месеца, като твърди, че целта на пътуването й е обучение. Какво и къде обаче ще учи, пази в тайна поне засега. 

Водещата на новогодишния концерт на софийския площад „Батенберг” пък не крие първата си дестинация за 2017-а. Йоанна Драгнева отлетя за Маями, оборудвана с розов куфар, в който събра колкото може повече тоалети.


коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Запознайте се - Венеция е част от Game of Proms
2017-05-30 13:10
168 0
Венеция една от най-различните абитуриентки на випуск 2017 - така твърди Хенриета Добринова, която ни е изпратила нейни снимки. Така абитуриентката от Профилирана природо-математическа гимназия…

Габриел е част от Game of Proms
2017-05-30 11:50
323 0
Това е Габриел Валентинов и неговата прекрасна дама Гергана Лазарова – това ни пише авторът на снимките на поредния участник в Game of Proms. Габриел…

Представяме ви Йоана Георгиева
2017-05-30 10:30
339 0
Момичето на снимката е моята най-добра приятелка! Казва се Йоанна Георгиева Димитрова и е абитуриентка в Средно училище "Васил Кънчов" от Враца. На 19 години…

Как зодиите приемат старостта
2017-05-30 08:10
181 0
Овен - Възрастта е до време По принцип Овните са прекалено заети, за да мислят за възрастта си. Мъжете Овни не остаряват, само стават по-съвършени…

актуален брой на вестник Конкурент