Лайфстайл

Софка и Гринго получиха страхотна новина дни преди празниците (СНИМКА)

  07.01.2017 11:52             
Софка и Гринго получиха страхотна новина дни преди празниците (СНИМКА)

Софи Маринова и нейният любим Гринго изгряха на картина. Платното е подарък на двойката от техен приятел. На илюстрацията Гринго и Софка са гушнати на фона на есенен пейзаж. До изпълнителката има розов храст с пеперуда. Любимият на Софка пък е нарисуван с тениска с щампа на американското знаме. С картината си Софи се превърна в една от малкото, които имат платна с техния лик. Преди време анонимен художник нарисува Лили Иванова, Галена, Азис и други известни личности, пише в. България днес. Авторът на произведението на изкуството е близък приятел на Гринго. Двамата се познавали от Кипър, където охранителят работил преди време като актьор.

"Това е първата ни обща снимка - призна Маринова. - Много добре я е направило момчето. С Гринго са големи приятели. Картината вече е в рамка. Сложена е в хола, за да може да си я гледаме всеки ден."
 

"Малко преди празника ни звънна Цецо (б.а. - авторът на картината). Каза, че има подарък за нас. Бил се вдъхновил от тази снимка. Видял я в интернет и решил да ни нарисува. Двамата с Гринго се шегуват, че са феномени. Моят мъж пее, играе, охранява, а Цветелин започна и да рисува", казва още Маринова.

Софка обясни, че двамата с любимия й са готови с новия си проект "Парола любов". Песента след няколко дни ще излезе в публичното пространство.

"Гринго иска бебе от мен. Казва ми, че е на 30 и вече му е време. Работим по въпроса, но той сега е много зает с проекти. Малко е напрегнат. Иначе много иска да има момче. Но са му казвали, че първата му рожба ще е женска", добави още Маринова.