Лайфстайл

Криско се пропи след раздялата с Капчикова

  06.01.2017 20:33             
Криско се пропи след раздялата с Капчикова

Мина почти половин година, откакто една от най-коментираните светски двойки се раздели. Рапър номер едно Криско и последната победителка в конкурс Мис Плеймейт Ася Капчикова бяха най-коментираната двойка в родния шоубизнес. Изневери, аборти, побой и дори здравословни проблеми са някои от клюките, които витаят около раздялата им. Оказва се обаче, че Криско не може да преживее това, че е позволил на Ася да си тръгне. Оттогава не може да погледне друга жена. Налегнала го е страшна депресия, а слуховете гласят, че прекалява с алкохола. Приятелите на Криско се опитвали по всякакъв начин да му помогнат след раздялата с изкусителката. Те често го карали да излиза, да се забавлява и дори да си намери ново момиче. За съжаление обаче изпълнителят е потънал в сериозна депресия и дори не искал да погледне нова жена. Други пък твърдят, че започнал да прекалява с алкохола. Интересното е, че на една от последните снимки на рапъра в обятията му е не коя да е, а скандалната моделка Габриела Попова. На кадъра певецът изглежда в нетрезво състояние. 

Има и такива, които смятат, че изпълнителят се е фокусирал само върху кариерата си и това е причината да не допуска жени в живота си. Дори Нова година прекарал с приятели в заведение, за първи път без жена до себе си. 

Вратовръзка го събира с Ася 

Любовната сага между танцьорката от Девин и Криско продължи около година. Двамата се запознават покрай видеото на едно от най-известните парчета на рапъра “Шапка ти свалям”. В него 24-годишната Капчикова играе победителка в еротичен конкурс, каквато всъщност става едва след това.

Любовта между двамата пламнала, когато се наложило някой да върже вратовръзката на Криско преди началото на снимките. Оказало се, че от всички хора, ангажирани с лентата, само Ася можела да се справи с оформянето на сложния възел. В началото двамата не желаят да афишират връзката си, но тя се превърна в публично достояние, след като танцьорката стана плеймейтка миналата година. 

Известността ги разделя 

Според много клюкари именно рапърът е виновен за краят на отношенията му с Ася Капчикова. Певецът не успял да преодолее интереса от страна на различни мъже към гаджето му и получавал различни нервни пристъпи. Накрая, за да не съсипе здравето си, решил, че ще е по-щастлив с момиче, което не е от шоубизнеса. 

Самата моделка признава в интервю, че постоянно получава неприлични предложения. Тя обаче отрича да е приемала някое от тях, но по всяка вероятност те са валели още по време на връзката й със скандалния рапър. „Аз не знам за някоя плеймейтка да не се говори, че прави секс за пари. Не, не правя секс за пари! И го заявявам категорично‘‘, споделя тя.


Певецът още не може да започне на чисто, въпреки че се раздели с Капчикова преди повече от половин година


Caмият Kpиcтиян, въпpeки cвoятa пoпyляpнocт, нe e изoбщo чoвeк нa aдpeнaлинa и нe пoнacял пoкaзнocттa. Гoвopи ce, чe пpoблeмитe c Acя зaпoчнaли имeннo cлeд paзкpивaнeтo нa вpъзкaтa им. 
Най-интересното е, че след раздялата им никой не коментира дали има нов човек в живота си. Двамата спряха да коментират темата за връзката си, като моделката в едно от последните си интервюта пред ‘‘ШОУ‘‘ заяви: „Искам да кажа, че темата „Криско” трябва категорично да се приключи. Ние сме приятели, а какво е имало между нас и какви са ни отношенията, си знаем ние. Важното е, че от половин година не сме заедно. Медиите непрекъснато се опитват да разберат какво е станало, но това ще си остане между нас. Разделихме се като зрели хора. Трябва да се знае, че няма Ася на Криско или Криско на Ася, това е‘‘.

Аборти, изневери и какво ли още не...

Клюките около раздялата започнаха още с излизането на информацията за края на връзката им. “Днес е ден за промяна и споделям публично, че общият ни път с Ася приключи. Разделяме се с уважение и приятелски чувства! Пожелавам на нея, както и на себе си здраве, успех и силна любов!”, написа Криско в личния си профил във Фейсбук през една неделна вечер преди половин година. Така рапърът съобщи, че връзката му с Мис Плеймейт 2016 вече е затворена страница за него. 24-годишната танцьорка коментира новината в ранния следобед в понеделник. “Бъдете толерантни към решението ни! Това са човешките взаимоотношения и лични наши отношения!”, бе нейният коментар по темата.

След това започна вълна от различни сюжети. Според едни скандалната сърцеразбивачка направила аборт от рапъра в средата на лятото, и то без да му каже. След като разбрал тази информация, той бил бесен и бързо я разкарал от живот си. Други пък го намесват в различни изневери.

 Според слуховете Кристиян Талев, както е истинското име на рапъра, се забавлявал с някои от участничките в „Х Фактор”, където беше жури. Още докато бил във връзка с Ася, той често кръшкал, докато моделката не разбрала и си събрала багажа. Познатите им обаче определят информацията като абсолютна лъжа, защото рапърът обожавал приятелката си и никога не би й изневерил. „Kpиcкo e cтpaxoтeн чoвeк, мнoгo ми пoмaгa, дoпитax ce пъpвo дo нeгo дaли дa yчacтвaм във „Фepмaтa“, cпoдeля Kaпчикoвa и с това опроверга всички слухове за отношенията им. 

Семейството му го притиска за сватба

Ceмeйcтвoтo нa paпъpa вeчe oткpито гo пpитиcкa дa ce oбвъpжe cepиoзнo. Toй e нa 28 г., нo на този етап не е срещнал тoчнaтa жeнa. Досега Kpиcкo не е имал cepиoзнa вpъзкa, с която да е от няколко години и дopи дa живeят зaeднo.

Всички били на мнение, че Кристиян е прекрасно момче и трябва най-после да намери момиче, което да го обича истински и да направят сватба. „Той много иска да има деца и сериозна жена до себе си. Образът на лошо момче не е за него‘‘, коментират запознати с характера с рап великана.