Лайфстайл

9 начина да го възбудиш, независимо къде сте

  06.01.2017 10:58             
9 начина да го възбудиш, независимо къде сте

Той може да е луд по теб, но винаги има още няколко съблазнителни трика, които да приложиш върху него, пише cosmopolitan.bg Убеди го, че трябва да прави секс с теб сега, веднага, където и да се намирате. Бъди бомбата със закъснител, която той си мечтае да запали на секундата.

1. Сподели му гореща фантазия

Винаги си искала да правиш секс в асансьора, както във филма „Фатално привличане“? Кажи му! Може и да е нещо, което никога няма да имате смелостта да направите, но самата мисъл ще го възбуди до краен предел. Позволи на въображението ти да се развихри, дори фантазията да е далеч от комфортната ти зона.

2. Пусни някое рок парче

Приятелят ти със сигурност знае какво да очаква, ако затъмниш осветлението и пуснеш някоя нежна балада. Но сега е време да му изпратиш сигнали, че го очаква нещо много по-различно и страстно. Надуй до дупка някое рок парче, за да задействаш притока му на тестостерон. Той няма да свали ръцете си от теб.

3. Подстрижи се

Или си облечи нова рокля. Или си сложи червено червило, вместо обичайния безцветен глос. Мъжете обичат промяната. Ако си от момчиетата, които си лягат по памучно бельо, разнообрази с дантелен сутиен и прашки, гледайки как възбудата му нараства пред погледа ти.

4. Гледай го в очите

Когато мъжете видят жената гола, те инстинктивно насочват поглед към очите й, сочи проучване от Университета в Емори. Защо? Когато жените видят гол мъж те лесно могат да преценят дали той ги желае. Но за представителите на силния пол не е толкова лесно. Женското тяло не им издава тайните си, освен ако не го докоснат, така че мъжете искат да прочетат в нашите очи дали ги искаме. Така че, следващия път, когато сте близо един до друг, погледни го право в очите.

5. Гледайте стари ваши снимки заедно

Когато се връщате към стари щастливи спомени, които сте преживели заедно, веднага се сещате за страстта от началото на връзката ви.

6. Пропусни парфюма

Всеки човек има своят собствена, отличителна миризма, която е негова лична запазена марка. Тази миризма има силата да възбуди партньора ти, предизвиквайки химическа реакция. Забрави за момент за лосионите и парфюмите и му позволи да усети твоето ухание... това ще го накара да полудее, дори да не разбира точно защо.

7. Целувайте се за 90 секунди

Ако нямате никакво време, започнете да се целувате и докосвате страстно за минута и половина. Не е задължително това да доведе до секс, макар вероятността да е голяма. Но дори този кратък досег ще го накара да те очаква с отворени обятия в момента, в който имате малко повече време да стигнете до края.

8. Играйте на канадска борба

Или тичайте заедно, изкачете някоя планина, играйте на игри. Накратко, състезавайте се. Когато събудиш състезателния дух в един мъж, ти стимулираш синтеза на тестостерон в организма му, а това увеличава желанието му за секс неимоверно.

9. Масажирай краката му

Почеши гърба му, погали го по корема – всичко, което ще го накара да се отпусне. Стресът е едно от най-големите препятствия за възбудата на мъжа. Ако можеш да намалиш нивата му на кортизол (хормона на стреса), ще го предразположиш към сексуални ласки. С други думи, той ще успее да се концетрира върху теб, а не да мисли за доклада, който трябва да представи утре на шефа си.