Събития

Хижа „Леденика“ пусна промо пакети

  05.01.2017 14:07             
Хижа „Леденика“ пусна промо пакети

Управителят на хижа „Леденика“ във Врачанския Балкан Веселин Стоянов обяви, че в момента има промоция - 4-дневни пакети, които включват пълен пансион в мястото за настаняване и едночасова езда на стойност 140 лв. Именно конете са безспорната атракция в комплекса. Един час езда струва 40 лв, за половин час цената е 20 лв., за 15 минути - 10 лв., а 7 минути - 5 лв. Предлагат се и месечни карти, които са по 80 лв. и включват едночасова езда в 4 различни дни.

Туристите могат да бъдат спокойни, ако пожелаят да нощуват. Хижа „Леденика“ разполага с 60 легла, като нощувката излиза между 8 и 15 лв. взависимост от екстрите. Едноименният ресторант работи без прекъсване и може да задоволи всякакви кулинарни прищевки. Резервации се правят на телефони: 088/ 8792279 или 092/ 620413.

През топлите месеци на годината се предлагат безплатно барбекюта под открито небе и терени за къмпингуване, така че всеки собственик на каравана или кемпер да усети магията на Балкана при пълно туристическо обслужване.

Комплексът е едно от малкото места в България, на което се провежда рехабилитация с езда за деца-аутисти.

„Всяка година раздаваме безплатни карти за езда на хлапета с това заболяване. Има огромен интерес към инициативата, най-малкият ни ездач е на 3 г., а най-големият - на 18 г.“, каза Веселин Стоянов.

Организират се обиколки по планински пътеки с гид и фотолов (обиколки из планината с фотоапарат). Комплекс „Леденика“ прави също „зелени“ и „бели“ лагери за ученици съответно през пролетта и зимата.