България

Зловещ екшън! Селски кмет разби с лаптоп главата на инвалид

  05.01.2017 10:34             
Зловещ екшън! Селски кмет разби с лаптоп главата на инвалид

Кметът на симитлийското село Ракитна Ст. Костов преби съселянина си Георги Иванов, заради стара вражда. Такава жалба е депозирана в сряда в полицията. Според нея инцидентът станал снощи след празненство по случай Сурва в селото, пише struma.com. Кметът придружаван от бивш затворник влетял в дома на Георги, който е инвалид и го нападнал с груби думи, псувни и обиди.
При опита на Георги да се защити кметът налетял на бой. На масата в стаята имало лаптоп ,който 60- годишният Георги използвал в работата си, кметът го взел и го стоварил върху главата му. Огромна рана зейнала зад ухото на Георги, той паднал почти в несвяст, което уплашило неканените гости, пише в депозираната жалба.
Георги извикал полицаи, които му помогнали да потърси спешна помощ. Вчера той извадил медицинско свидетелство и депозирал официална жалба срещу кмета на Ракитна. Започна изясняване на мотивите за нападението, кметът е давал показания. Според тях той не е докосвал Георги, двамата отдавна имали пререкания заради незаконните постройки и истинската смрад, която се носи в селото от лешоядите над селото, за които Георги се грижи.