Спорт

Атлетико удари в земята клубовете от Северозапада

  04.01.2017 10:32             
Атлетико удари в земята клубовете от Северозапада

Атлетико /Лом/ удари в земята всички клубове в Северозапада, включително и професионалните, след като започна първи подготовка за новия сезон. Треньорският тандем Свободин Колев – инж. Теодора Тодорова събра възпитаничките си и част от момчетата още на 3 януари. Ентусиазмът и работохолизмът на наставниците, на които често се налага да влизат и в ролята на педагози, отдавна е заразил момичетата и те с голямо желание се включиха в разнообразните занимания.

Атлетико е вероятно сред най-проспериращите клубове в страната. Само за 1 година, един рафт не стига за завоюваните купи /13 плюс индивидуални награди/. Доказателство за добрата работа и високите цели е и пристигането в Лом на състезателки от други места, както и поканите за участие в турнири от различни краища на България.

В отчета за 2016 г. на кмета на община Лом - Пенка Пенкова специално място в раздела „Спорт” бе отделено и на Атлетико, постигнал успехите си без каквато и да е финансова помощ отвън.

„Искаме да поздравим всички деца и техните родители от ФК Атлетико-Лом, които приеха насериозно идеите и целите на клуба. Без тях постигнатите до момента резултати не биха били възможни”,
се казва в част от приветствието на ръководството.

От клуба пожелаха на защитаващите честта на Атлетико повече успехи на терена и в училище, по-малко контузии, здраве и много веселба.