Лайфстайл

5 навика, които не трябва да търпите във връзката си

  03.01.2017 20:54             
5 навика, които не трябва да търпите във връзката си

Всички имаме недостатъци, това е нормално. Никога обаче не трябва да позволявате на половинката си да има контрол над вас и вашите избори. В случай, че всичко се превръща в скандал от нещо толкова малко като например да си пишете с най-добрия ви приятел от гимназията, то може би е време да обмислите връзката си, пише beu.bg.

Ето и петте навика, които никога не трябва да търпите:

1. Държи ви сметка с кого излизате

Имали сте приятелите си преди да го срещнете и ще го оставите той да командва? Човекът до вас не е задължен по никакъв начин да харесва приятелите ви. Вашата половинка не трябва да харесва всички хора, защото понякога характерите на хората просто не си пасват. Независимо от това, човекът до вас трябва да ги уважава и също така вашият избор да излизате с тях.

2. Какво публикувате в социалните медии

Въпреки, че може и да сте от момичетата, които не обичат да хвалят в социалните медии, това не значи, че човекът до вас може да ви казва да не го правите. Това си е вашият живот. В случай, че не му харесват нещата, които публикувате в Инстаграм, кажете му, че може да спре да ви следва.

3. Не му отговаряте веднага

Да, мога да разбера това държание, ако трябва да си си вкъщи в 20.00, но вече е 22.00 и има притеснения, че нещо ви се е случило. Едното нещо, което мразя повече от всичко е човек, който се дразни, когато половинката му не му отговори веднага, без да се замисли, че и другият човек има живот.

4. Прекарването на време със семейството ви

Много е трудно да се видите и с двете страни на семейството, когато става въпрос за празничния сезон. Всички искат да ви видят. Във всяка връзка трябва да има вземане и даване. Едната година ще е вашето семейство, а другата неговото. Вашата половинка никога не трябва да взима решенията вместо вас и да настоява да прекарвате време само с неговото семейство.

5. Как прекарвате свободното си време

Няма значение каква ви е работата или какви отговорности имате. Всеки заслужава малко свободно време. Независимо дали искате да пишете, снимате, гледате филм или да си легнете рано без да почистите къщата или да сготвите вечеря – това е ваше прави. Никога не позволявайте на някой да ви убеждава, че главната цел в живота ви е да се съобразявате с него. Не дължите нищо на никого, включително чиста къща и сготвени ястия.