Здраве

Това силно лекарство ще ви отърве от гъбичките по ноктите завинаги!

  03.01.2017 20:48             
Това силно лекарство ще ви отърве от гъбичките по ноктите завинаги!

Захаросаният мед ще пребори упоритите гъбички по ноктите на краката благополучно и то само за две седмици, като прилагате един твърде удобен, но в същото време и ефикасен метод. Лесно можете да се избавите от заболяването и вече нищо да не ви притеснява да покажете краката си, защото силата на захаросания мед ще се пребори с гъбички по ноктите.

Наличието на гъбичното заразяване по ноктите на краката ви се характеризира с петна и изкривяване на нокътя. Тя би могло да е в следствие на честото носене на стегнати и неудобни обувки, ходене с боси крака във влажна среда и други.

Често това деформиране причинява болка и ходенето е затруднено. Знайте, че преди предприемането на лечение трябва да посетите кабинета на специалист. Той ще направи всяко изследване, от което имате нужда и ще ви уведоми в случай на гъбична инфекция. Когато гъбичната инфекция е потвърдена вземете незабавни мерки и се излекувайте само с помощта на малко захаросан мед.

Единствената съставка, която ще ви е нужда да се справи е с упоритите гъбички, които предизвикват неблагоприятна гледка, защото ноктите са деформирани и имат петна по тях е захаросан мед. Започвате лечението, като намажете засегнатите места със захаросания мед.

Върху краката е необходимо да сложите найлон, за да ги увиете, защото меда ще се разтопи и ще се стече по тях. Можете да използвате найлонови ръкавици, за ваше удобство, тъй като ще мушнете пръстите на краката си в тях. След като вече сте намазали засегнатите места със захаросания мед и сте увили с найлон е време да си обуете чорапи отгоре. Препоръчваме тази процедура на лечение да се извършва преди сън, защото така се престоява с направения „компрес“ цяла нощ. Когато станете на сутринта сваляте чорапа и найлона, а след това измивате краката, но само с чиста вода.

Лечението продължава за период от 14 дена, защото премахването на петната и гъбичната инфекция изискват време, постоянство и търпение.
При нужда периодът на лечение се увеличава, като не бива да се отчайвате и да спрете прилаганото до сега лечение със захаросан мед, защото някои видове гъбички са много упорити и премахването им изисква време и доста търпение.

Подгответе се за летния сезон и не позволявайте на гъбичките по ноктите да съсипят лятото ви. Премахнете ги само с една съставка, която е захаросан мед.