Лайфстайл

Памбос очаква дете от млада любовница, ето какви ги върши още танцьорът

  30.12.2016 21:49             
Памбос очаква дете от млада любовница, ето какви ги върши още танцьорът

Популярният танцьор Памбос чака дете от любовница, която е близо 20 години по-млада от него, пише HotArena. Салса гуруто има връзка от близо година с танцьорка от танцовия си клуб, заради която се е развел с жена си Мария. Сега най-вероятно ще се стяга за сватба с новата си изгора Елисавета. Младата дама, изместила Мария от леглото и сърцето на Памбос, е завършила бизнес администрация в Софийския университет, а преди това – Първа английска гимназия в София. Въпреки че е добра в хуманитарните науки обаче истинската й страст се оказват танците и особено учителят, който й го преподава, пише "Уикенд". 

Хубавата Елисавета успява набързо да завърти главата на 43-годишния Памбос, който заради нея забравя и жена си Мария, и 15-годишния си брак с нея, и двете им деца – Елиа и Адриан.Още преди време се заговори, че кипърецът е изоставил семейството си заради любовница. Истината обаче се оказва малко по-различна. Не той се е изнесъл от семейното жилище, аМария го е напуснала, след като е разбрала за аферата с Елисавета. Логично, измамената съпруга е взела със себе си и двете им деца.

В момента в скъпарския апартамент на Памбос, който се намира на крачка от НДК, се е настанила дългокраката Елисавета. Не само това е получила обаче тя от любимия си. Той й е дал и работа в школата си по салса.

Самата Мария известно време била на нож със съперницата си. След това обаче намерила сили и мъдрост в себе си, за да погледне философски на нещата. Говори се, че в момента тя поддържала добри отношения с новата жена на мъжа си и дори нямала нищо против да дели с нея един и същи дансинг. Елисавета обаче вече е официалната половинка на Памбос не само в леглото, но и в танците. 

До преди година тази почетна длъжност беше запазена на Мария. Все пак кипърецът продължавал да се изявява и с доскорошната си съпруга, когато любовницата му има друг ангажимент.  

Сега в тази тройка се е намесила и четвърта дама. Нейното име е Елина Костова. Тя поне засега партнира на Памбос само в танците, тъй като след забременяване Елисавета предпочита да почива вместо да се вихри на дансинга.

Говори се, че двойката планирала да се ожени след раждането на бебето. Младата бъдеща майка вече тренира с двете си заварени деца. Тя се грижела за Елиа и Адриан като за свои собствени дъщеря и син, когато майка им Мария е заета. Дори заедно са отпразнували Коледа.