Здраве

Тази семейна рецепта е пазена от 800 години! Благодарение на нея никой никога не е имал проблеми със сърцето

  28.12.2016 21:20             
Тази семейна рецепта е пазена от 800 години! Благодарение на нея никой никога не е имал проблеми със сърцето

Искаме да ви споделим една супер рецепта, която е на около 800 години! Създателката на тази рецепта е най-известната монахиня – Хилдегард фон Бинген, която е живяла преди 800 години. Нейната рецепта се предава от монахиня на монахиня, а по-късно е записана и усъвършенствана от лекарите, пише zajenata.bg Монахинята казва, че всяко семейство трябва да има тази велика рецепта, която ще ви помогне да съхраните сърцето си и всичко, свързано със сърдечно-съдовата система.

Използвайте я, когато почувствате никакви проблеми със сърцето, като например сърцебиене поради стрес, ангина, стенокардия и други.
 
Рецепта за природно лечение и оздравяване на сърцето:

Ще ви трябват:

10 стъбла пресен магданоз (без корените)
Един литър домашно червено или бяло вино
Две супени лъжици винен оцет
300 грама мед

Начин на приготвяне:

Сложете стъблата пресен магданоз заедно с листата в един литър домашно вино и добавете 1-2 супени лъжици чист ябълков оцет.

Сгответе за 10 минути на слаб огън. Внимание: не трябва да образува пяна!След това добавете 300 грама мед и разбъркайте добре.
Прецедете и изсипете горещото вино в стъклена бутилка. Отново разбъркайте добре. Имайте предвид, че утайката, която се образува, не е вредна!
 
Употреба:


Това средство се използва всеки ден, като трябва да приемате по една супена лъжица, докато симптомите не спрат да се появяват. Най-добре приемайте вечер. Като средство, което съдържа алкохол, не го пийте сутрин преди работа, за да можете да шофирате в пълен контрол.

Ако имате сериозни здравословни проблеми или силна болка, ви препоръчваме да се консултирате с лекар. Самолечението може да бъде опасно за вашето здраве.
Не забравяйте, че редовните физически упражнения са полезни за вашата сърдечно-съдова система! Подобрете състоянието си с този супер комплекс от природата!