Konkurent
Еуроклима

Здраве

Тази рецепта ще ви избави от мъките в стомаха

2017-01-11 06:05 351 0

Тази рецепта ще ви избави от мъките в стомаха

Тази вълшебна рецепта гарантирано ще ви избави от досадната язва на стомахаза броени дни.
Този лек ще ви избави от всички стомашни инфекции и ще ви освободи от чревните мъки. Вълшебният лек, който ще ви излекува от язва на стомаха, е добре познатият ви нар и по-специално кората от този толкова полезен плод.


Освен, че ще ви излекува от язва на стомаха, тази рецепта ще ви избави от холера, диария, дизентерия, салмонелоза и не на последно място апендицит (и то, без да се налага хирургическа интервенция).

Ето я и самата рецепта:
Поставете 10 гр. сухи кори от нар в 200 мл. гореща вода.

Съотношението на нарови кори и вода, което трябва да се спазва при приготвянето на рецептата, която цери язва на стомаха, винаги е 1:20.

Покрийте чашката с чинийка и я оставете да престои половин час. След като изтече това време изпийте вълшебната настойка, но не изхвърляйте кората от нар, тъй като ще ви трябват за втората част от лечението на язва на стомаха.

Това лечение можете да приложите не само при язва на стомаха, а при язва на тънкото черво, възпаление на дебелото черво (колит), чревна дисбактериоза.

Разделете кората от нар, с която приготвихте настойката на четири равни части, които трябва да приемете през деня.

Самата настойка също се разделя на четири равни части по 25 мл. За деня трябва да изпиете половината от приготвената настойка (100 мл.) в сравнително равни времеви интервали. Първата част се приема сутрин преди закуска. Последната четвърта доза пък се приема вечер преди лягане.


коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Пийте само по две чаши на ден за седмица и мечтаният плосък корем ще се сбъдне!
2017-02-21 12:06
155 0
Всеки иска плосък корем, но за съжаление това е много трудно да се постигне. Освен здравословна диета вие трябва да се упражнявате много, ако искате…

10
2017-02-21 06:05
228 0
Човешките навици се делят на полезни и вредни. Безспорно - пушенето и преяждането преди сън са вредни,  но има и много изградени от детството „здравословни”…

Топ 10 на най-лековитите подправки
2017-02-21 00:15
133 0
/Продължава/ Куркума. Тази ценна подправка, използвана в почти всяко ястие в Индия, е изключително полезна за човешкия организъм. Тя притежава доста мощно действие. Предотвратява растежа…

Лесен домашен елексир с 5 съставки топи за дни мазнинките около корема и ханша
2017-02-20 18:10
375 0
Еликсир, който ще ви помогне в борбата с излишните килограми, пише zajenata.bg. Диетичен еликсир С възрастта, жените все по-често се сблъскват с проблема на излишните…

актуален брой на вестник Конкурент