Здраве

Тази рецепта ще ви избави от мъките в стомаха

  25.12.2016 18:58             
Тази рецепта ще ви избави от мъките в стомаха

Тази вълшебна рецепта гарантирано ще ви избави от досадната язва на стомахаза броени дни.
Този лек ще ви избави от всички стомашни инфекции и ще ви освободи от чревните мъки. Вълшебният лек, който ще ви излекува от язва на стомаха, е добре познатият ви нар и по-специално кората от този толкова полезен плод.


Освен, че ще ви излекува от язва на стомаха, тази рецепта ще ви избави от холера, диария, дизентерия, салмонелоза и не на последно място апендицит (и то, без да се налага хирургическа интервенция).

Ето я и самата рецепта:
Поставете 10 гр. сухи кори от нар в 200 мл. гореща вода.

Съотношението на нарови кори и вода, което трябва да се спазва при приготвянето на рецептата, която цери язва на стомаха, винаги е 1:20.

Покрийте чашката с чинийка и я оставете да престои половин час. След като изтече това време изпийте вълшебната настойка, но не изхвърляйте кората от нар, тъй като ще ви трябват за втората част от лечението на язва на стомаха.

Това лечение можете да приложите не само при язва на стомаха, а при язва на тънкото черво, възпаление на дебелото черво (колит), чревна дисбактериоза.

Разделете кората от нар, с която приготвихте настойката на четири равни части, които трябва да приемете през деня.

Самата настойка също се разделя на четири равни части по 25 мл. За деня трябва да изпиете половината от приготвената настойка (100 мл.) в сравнително равни времеви интервали. Първата част се приема сутрин преди закуска. Последната четвърта доза пък се приема вечер преди лягане.