Konkurent
Еуроклима

Здраве

Тази рецепта ще ви избави от мъките в стомаха

2017-01-11 06:05 394 0

Тази рецепта ще ви избави от мъките в стомаха

Тази вълшебна рецепта гарантирано ще ви избави от досадната язва на стомахаза броени дни.
Този лек ще ви избави от всички стомашни инфекции и ще ви освободи от чревните мъки. Вълшебният лек, който ще ви излекува от язва на стомаха, е добре познатият ви нар и по-специално кората от този толкова полезен плод.


Освен, че ще ви излекува от язва на стомаха, тази рецепта ще ви избави от холера, диария, дизентерия, салмонелоза и не на последно място апендицит (и то, без да се налага хирургическа интервенция).

Ето я и самата рецепта:
Поставете 10 гр. сухи кори от нар в 200 мл. гореща вода.

Съотношението на нарови кори и вода, което трябва да се спазва при приготвянето на рецептата, която цери язва на стомаха, винаги е 1:20.

Покрийте чашката с чинийка и я оставете да престои половин час. След като изтече това време изпийте вълшебната настойка, но не изхвърляйте кората от нар, тъй като ще ви трябват за втората част от лечението на язва на стомаха.

Това лечение можете да приложите не само при язва на стомаха, а при язва на тънкото черво, възпаление на дебелото черво (колит), чревна дисбактериоза.

Разделете кората от нар, с която приготвихте настойката на четири равни части, които трябва да приемете през деня.

Самата настойка също се разделя на четири равни части по 25 мл. За деня трябва да изпиете половината от приготвената настойка (100 мл.) в сравнително равни времеви интервали. Първата част се приема сутрин преди закуска. Последната четвърта доза пък се приема вечер преди лягане.


коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Всяка вечер тя поставяше мокра кърпа на прозореца. От сега нататък, ще правите същото цяло лято!
2017-03-24 18:10
356 0
Горещите летни нощи създават реални проблеми, когато става въпрос за спане. Най-доброто решение би било, всеки от нас да има климатик. Все пак, това не…

11 мъдри съвета от източната медицина, за да сте здрави без лекарства
2017-03-24 12:10
211 0
1.Винаги се усмихвайте искрено с очи и пълно с любов сърце. Това е профилактика на всички болести. Когато сте тъжни и сърдити, когато

Полезни храни при панкреатит
2017-03-24 06:10
149 0
/Продължава/ Женшен Женшенът е едно от най-древните и изпитани средства при панкреатит в източната медицина. Преди векове, когато не е имало лекарства, хората разчитали на…

Ушите издават каква болест ви застрашава и какви здравословни проблеми имате (СНИМКИ)
2017-03-23 18:10
377 0
Между вътрешните органи и някои точки на тялото има неврологична връзка. Една от частите, които са особено наситени на такива точки, е ухото. При условие,…

актуален брой на вестник Конкурент