Здраве

Изпробвайте този домашен лек за камъни в жлъчката, много е полезен!

  19.12.2016 14:39             
Изпробвайте този домашен лек за камъни в жлъчката, много е полезен!

Рецептата при камъни в жлъчката би могла да има и 100% ефект. Десетте процента оставяме за онези, които не вярват и няма да я направят, пише zajenata.bg Преди да ви дадем съставките за рецептата при камъни в жлъчката е редно да ви напомним нещо много важно – черния дроб и жлъчката се възстановяват сравнително бързо ако сравнително навреме и за постоянно се променят хранителните навици.
 
Премахване на камъни от жлъчния мехур – процедура, която се практикува от древни времена от доста хора.

Днес има голям брой последователи на тази техника, която дава доста добри резултати. Как се развиват нещата? Преди да приложите рецептата е необходимо да направите един прочистваш ден, през който да гладувате и да пиете единствено вода или други течности. През това време в жлъчния мехур се натрупва голямо количество концентрирана жлъчна течност.
 
Това ще предизвика естествено избутване на всякакви песъчинки и камъни от жлъчката. Колкото по-често практикувате този метод за прочистване на жлъчката, толкова по-добре. За да бъдем честни, трябва да кажем, че този метод не във всички случаи работи.

Ако дълго време сте злоупотребявали с мазна и пикантна храна, ако не сте правили никога прочистване на жлъчката по естествен начин, няма как нещата да се случат още от първия път. Колкото по-настоятелни сте, колкото по-често прилагате този метод за прочистване на жлъчката, толкова по-вероятно е да имате успех.
 
Ето какво ще ви е необходимо за рецептата:

2 средни репички
1 глава червен лук
4-5 шепи спанак
1 среден морков
 
ПОДГОТОВКА


1. Измийте всички съставки.
2. Нарежете репичките, лука, спанака и моркова на малки парченца и поставете сокоизтисквачка.
3. Полученият сок се изсипва в чаша.
Пийте тази напитка 2 пъти на ден – сутрин на гладно и половин час преди обяд в продължение на 4 дни.