Спорт

Двама майстори от Кариана подсилиха Пъстрина

  06.12.2016 13:05             
Двама майстори от Кариана подсилиха Пъстрина

Двама от лидера в Северозападната трета лига Кариана /Ерден/ подсилиха есенния първенец на четвърта монтанска футболна дивизия Пъстрина 2012. Нападателят Александър Димитров и централният защитник Тони Валентинов-Макарата от пролетта ще играят за николовчани. Ръководството на карианци благодари на Димитров и Валентинов за приноса им към отбора, но двамата не влизат в сметките на треньора Георги Владимиров. Президентът на Пъстрина Димитър Нисторов отново прояви мениджърски нюх и веднага се договори с тях.

„Сашко Димитров и Макарата са играчи с доста опит в областната група, както й в трета дивизия и ще ни бъдат от полза в борбата за първото място”, категоричен бе Нисторов, който веднага облече в нови екипи класните попълнения. От Кариана си тръгва още един играч. Халфът Любо Тодоров ще продължи развитието си в друг отбор.

„Момчето има качества и бъдеще, но на този етап събрахме достатъчно футболисти на неговия пост. По-добре за Любо е да трупа опит. Ние ще продължим да следим изявите му. Той винаги е добре дошъл при нас”, коментира наставникът на Кариана Георги Владимиров.