България

Истински кошмар във влака! Пътниците на БДЖ нападнати от неприятни нашественици

  05.12.2016 17:09             
Истински кошмар във влака! Пътниците на БДЖ нападнати от неприятни нашественици

Освен станалите обичайни вече мизерия и смрад, пътниците на БДЖ напоследък са изтормозени и от неприятни нашественици. В един от вагоните на влака по линията Русе – София гъмжи от дървеници, а хората буквално са ужасени от неприятните насекоми, които пълзят върху тях. Освен това, те разяждат всяка дървена повърхност и причиняват с това нетърпим звук, съобщава Bulnews.bg. От БДЖ веднага са реагирали на сигнала и са предприели пълна проверка. "От „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предприеха мерки, свързани с отделянето на вагона от композицията на влака и неговото изолиране в депо за извършване на необходимата обработка по обезпаразитяване", се казва в официалната позиция на превозвача. 

"Призоваваме всички клиенти на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД при забелязване на нередности във влаковете, да уведомяват веднага служителите от превозния персонал, за да бъдат взети навременни и адекватни мерки от страна на превозвача", казват още от жп компанията.
От името на ръководството националният железопътен превозвач поднася извинения на клиентите за причиненото им неудобство.