Крими

ОБНОВЕНА: Един е ранен при катастрофата край Враца /СНИМКИ/

  03.12.2016 14:20             
ОБНОВЕНА: Един е ранен при катастрофата край Враца /СНИМКИ/

Един човек беше ранен тежко и откаран с линейка към спешния център на Враца днес при зловещата катастрофа, за която вече информира konkuremt.bg. Инцидентът стана малко след 13.30 дзнес на път ІІ-15, който осигурява трафика между Враца и ферибота в Оряхово и атомната електроцентрала в Козлодуй.

Тепърва полицията ще изяснява причините, предизвикали тежкото ПТП, при което „Фолкскваген“ и джип „Мерцедес GL“ се размазаха на около 12 км от Враца, малко след мястото, пресичащо Ботевия път.

Пристигналите на мястото на инцидента пожарникари разрязаха „Фолксваген“-а и извадиха от него тежко пострадалия пътник, който се е возел отдясно отпред. Шофьорът и колегата му от „Мерцдес“-а с русенска регистрация са във видимо добро състояние, ако не се брои силния стрес вследствие на преживения ужас от катастрофата.

Полицията отцепи района, докато разследващите ПТП-то си свършат работата. Тъй като катастрофиралите коли са в гората край пътя, трафикът се осъществява нормално, но с повишено внимание и в двете посоки.