Спорт

Златко Живков тренира с Монтана, взеха трима юноши за мача в Разград

  24.10.2016 11:13             
Златко Живков тренира с Монтана, взеха трима юноши за мача в Разград

Монтана взе трима юноши за мача с Лудогорец /Разград/ от 1/8-финалите за купата на България утре. Старши треньорът Атанас Джамбазки качи в клубния автобус защитника Марио Благоев и нападателите Александър Веселинов и Борислав Дамянов. Благоев, който е юноша на ЦСКА и Веселинов вече попадаха в групата за срещите от първенство под ръководството на Стевица Кузмановски. „Купата не е от приоритетите ни. В мача с шампионите ще дам шанс на момчетата с по-малко игрови минути досега. Така ще видим дали може да разчитаме на тях”, съобщи Джамбазки. Не е изключено специалистът да пусне някои от младоците. Трима играчи отпаднаха от сметките му заради травми. Срещата с Лудогорец пропускат Андреас Васев, Бала и Раиф Мурадов.

Кметът Златко Живков се включи в последната тренировка на тима на стадион „Огоста”. Градоначалникът участва в двустранната игра и показа добро владеене на топката.

По програма Монтана трябваше да е домакин на сблъсъка, но двата отбора се разбраха и двубоят с Лудогорец ще е в Разград. Срещата започва в 20 часа. Поверена е на Георги Давидов, с полощници Георги Дойнов и Пламен Хинков. За четвърти рефер е назначен Драгомир Драганов. Кольо Данев ще наблюдава действията на бригадата.