Спорт

Маринов и Малджански свирят в Монтана и Враца. Още наряди

  20.10.2016 11:48             
Маринов и Малджански свирят в Монтана и Враца. Още наряди

Илиян Маринов ще ръководи мача от X кръг на U17 между Монтана и Марек /Дупница/. На главния съдия от Враца ще помагат колегите му Стефан Пецанов от Плевен и Иван Станев от Етрополе. Двубоят е в събота от 15 ч. В същия час на следващия ден Ботев посреща Славия във Враца за среща от XI кръг на U19. Наряд за нея получи монтанска бригада в състав Николай Малджански, Даниел Цолов и Николай Михайлов. Също в неделя от 15 ч. Монтана е домакин на ЦСКА-София. В този мач на рефера Борислав Ненков ще асистират Петър Митрев и Станислав Станев.

В Х кръг на Втора лига Ботев /Вр/ гостува на Лудогорец II. Двубоят в Разград е в неделя от 16 ч. Той ще бъде ръководен от Калоян Кирилов, с помощници Димитър Димитров и Калин Киров. За четвърти арбитър е определен Георги Гинчев, а за съдийски наблюдател - Йордан Дурчев.

Утре в 20 ч. Монтана приема ЦСКА-София в Ловеч за среща от XI кръг на Първа лига. Наряд за нея получиха Валентин Железов, Георги Славов и Станимир Илков. Допълнителни асистенти ще бъдат Петър Доровски и Димитър Желязков, а четвърти съдия - Николай Христов. Георги Нарлев пък ще наблюдава действията на бригадата.