Събития

Поръчайте маркови дрехи от САЩ за децата

  04.10.2016 15:18             
Поръчайте маркови дрехи от  САЩ за децата

Специализираният сайт kidsmall.bg спестява време и пари на родителите на деца. Само срещу 20-25 лева всяка майка или баща на първокласник може да го подготви за есента, като му купи две якета или суитчъри на цената на един от изброените артикули /в други магазини за детски дрехи/, установи репортерска проверка на „Конкурент“.

Пред единствения всекидневник в Северозапада управителят на фирмата Благовеста Танчева съобщи, че KidsМall предлага висококачествени дрехи за повторна употреба, които са внос от САЩ. „Отвъд океана хората не правят като нас и не трупат омалелите на децата им дрехи, както и не ги дават на братовчеди, братя или сестри, а ги предоставят за повторна продажба и всички детски дрехи са почти като нови“, коментира Танчева. Така семейството се освобождава от ненужните якета, суитчъри, анцузи на своите деца, но пък срещу по-ниска цена в определени магазини може да ги облече. „Децата растат бързо и след 3-4 месеца новата дреха вече може да не им става“, допълни Танчева, която има и конкретно решение. Обектите на KidsMall засега са в Бургас, Айтос, Поморие, Кърджали, Троян, Ловеч и други градове.

Най-добрият и удобен начин за пазаруване е онлайн, на https://www.kidsmall.bgкъдето поръчките се доставят до 2 работни дни, в повечето случай доставката се получава на следващия ден. При поръчки на стойност над 30 лева доставката е безплатна. Ако някое яке или блуза е малка на детето, дрехата може да бъде върната в 14-дневен срок или да бъде заменена с друга, която отговаря по ръст и размер.

В момента тече кампания за детски якета, като всяка седмица се качват нови модели, на топ марки и със супер качество. Всички продукти са единични и купуването им не трябва да се отлага, защото може да се изчерпат.