Събития

Вижте какво направиха младоженци от Враца

  27.09.2016 15:37             
Вижте какво направиха младоженци от Враца

Младоженци от Враца разтопиха сърцата на стотици потребители във фейсбук, след като от„Енимъл хелп” споделиха постъпката им. Навръх сватбения си ден семейство Иванови успяло да приобщи гостите си към благотворителна инициатива за бездомните животни.

„Сами бяха решили на поканите да напишат, че вместо цветя желаят помощ за бездомните животни. Дано има повече семейства обичащи животните и не правещи разлика между породисти и непородисти”, коментираха от неправителствената организация „Енимъл хелп” във Враца.

Само за ден дошлите на тържеството на Габриела и Искрен са дарили 114 лв. и 105 кг храна. Голяма част от тях са донесли атрактивно аранжирани пакети с кучешка храна. Един от тях например бил поставен в кошница с червени и жълти рози. Други пък били опаковани в луксозни хартии и пакети.

„Те избраха в най-важния си ден от живота - тяхната сватба - да поделят щастието си с бездомните животни, за които сме поели грижи”, написаха във фейсбук страницата зоозащитните от неправителствената организация във Те са изключително благодарни на младото семейство и им пожелават да бъдат все така усмихнати и щастливи.

Зоозащитниците са благодарни на младоженците и им пожелават да бъдат все така усмихнати и щастливи.