Лайфстайл

Мисис България брутално пребивана от бившия си мъж!

  27.09.2016 11:50             
Мисис България брутално пребивана от бившия си мъж!

Страшен екшън се разиграва от дни в Лондон. Бизнесменът Красимир Костадинов бие наред бившата си жена - Мисис България Кристияна Костадинова и нейните родители и близки. Очаква се полицията да го арестува. Ето какво написа Кристияна във фейсбука си:

"Това е мъжът ми, ... който дойде със сестра си и мъжът й в моята къща в Лондон и нападна майка ми и баща ми, които ме защитиха този път ... сНе ме остави на мира и това си е. Мъж на място е за всички, които го познават! Пиша това ,защото ми писна от фактa ,че този човек лъга всички ,а толково много  ме тормозеше, пред хората беше друг. Поне го арестуваха тук, защото ми се наложи да избягам на 2000 км, за да ме остави на мира. Съпруг за пример е! Изразявам възмущението си относно домашното насилие. Още с първото си интервю споделих , че много жени в България са подложени на тормоз, първо започва психическият...за съжаление много често после идва физическият. Жените търпят, крият сълзите, преглъщат огорчението заради децата си. Аз правих това...до момент в които разбрах, че синът ми става свидетел на всичко това. Моята вина е, че събрах смелост взех 2 куфара с дрехи, тръгнах си и подадох молба за развод. Да отне ми време да стъпя на краката си, не е лесно да започнеш живота си от 0.

Успях да взема прекрасна къща и да я превърна в дом за мен и сина си. Работя много, тежко е решението да си самотна майка с дете на ръце без никаква подкрепа от човек, който ти е бил съпруг 8 години, но в Бългрия много жени са били в моето положение. Вината ми е в това, че не исках нищо от съпруга си, освен да остави мен и детето ни на спокойствие. Няма смисъл да го упреквам за изневерите, за тормоза над мен...аз решението си съм го взела. Но !!!!!Има смисъл в това да попитам защо мъж 25 години по-голям от мен тормози сина ми....защо го биеше ? Защо го оставаше на детегледачка болен от бронхит извинявайки се, че има работа, а същеврменно персоналът му казваше ,че не е на обекта си...аз знам къде беше...тоест с кого..това не беше синът ми.

Изказвам съжалението си как може бащата на детето ми да дойде в дома ми и да пребие мама знаейки, че няма кой да ни защити защото татко е инвалид. Питам морално ли е да блъска и баща ми (човек едвам крепящ се на патерици), осмелил се да защити жена си и дъщеря си? Позовавайки се на определенията за домашни насилници...да всичките отричат стореното дори си вярват...осъждам хората, които им вярват и осъждам себе си , че не си тръгнах по-рано. В нашата страна полицията не защитава тези жени. Поне тук в Лондон този човек беше арестуван и за първи път получих защита. Простете , че занимавам вас с лични неща ..но нека ако други жени са били на мое място ...да не търпят повече това!", заключава Мисис България Кристияна Костадинова.

Източник: skandal.bg