Свят

Крадец извади калашник в магазин, продавачката изобщо не се впечатли

  26.09.2016 19:55             
Крадец извади калашник в магазин, продавачката изобщо не се впечатли

Смела продавачка от руския град Мариинск се опълчи на крадец, който я заплаши с автомат „Калашников”. Вместо да се уплаши, жената започнала схватка с апаша, който бил зажаднял за бира. Куриозният обир е заснет от камерите в магазина, съобщава „Дейли Мейл”.На видеото се вижда мъж с бръсната глава, който иска от продавачката 3 литра бира. Когато тя го пита дали има пари, той вади оръжието. Тя обаче успява да натисне паник бутон и му заявява: „Махни това нещо”. „Няма, свали си ръцете. Ако натиснеш бутона ще те застрелям”, отговаря той.

Смелата дама продължава да настоява да си получи  парите за бирата. Когато той започва да бърка в касата, тя му предлага да му даде бирата безплатно. Крадецът насочва оръжието срещу нея, а тя завява: „Давай, пробвай ме”.
 
Двамата се счепкват като магазинерката се опитва да изблъска автомата. След известно боричкане апашът я халосва по гърба и си тръгва, вземайки пътьом въпросната бира.

По-късно от полицията обяснили, че оръжието е всъщност е доста добре направена реплика на „Калашников”, с което можели да се изстрелват сачми. Пострадалата, обаче, нямало как да знае, че това е менте.
 
Крадецът е арестуван минути след нападението заедно с оръжието. Не успял дори да си изпие откраднатата бира. Вече имал криминално досие и може да лежи в затвора до 10 години.
 
Превод и редакция: БЛИЦ