Събития

Врачанска фирма взима 270 бона за охрана на Общината

  25.09.2016 15:38             
Врачанска фирма взима 270 бона за охрана на Общината

Врачанската фирма „Сити” спечели обществената поръчка за охрана на Община Враца и обекти, собственост на администрацията. Решението на комисията по подбора е публикувано на сайта на местната управа. Според него на І място е класирана врачанската фирма, следвана от софийските „Елитком 95”, „Бат секюрити” и „Крон секюрити”.

Поръчката с предмет „Осъществяване на денонощна /въоръжена и невъоръжена/ физическа охрана, осигуряване на пропускателен режим и видеонаблюдение на обекти собственост на Община Враца” беше обявена още в край на юли.

Оферти бяха подали четирите фирми. С най-ниско ценово предложение беше „Елитком” - 268 163 лв., следвана от  врачанската „Сити” - 272 800 лв., „Бат секюрити” - 278 928 лв. и „Крон секюрити” - 280 785 лв.

Срокът на договора с охранителната фирма „Сити” е за срок от 12 месеца. През този период ще се осигури въоръжена и невъоръжена охрана на административната сграда на общината и паркинга към нея, прилежащите площи към сградата и разположеното имущество, както и осигуряването на пропускателен режим и видеонаблюдение на сградата и прилежащите площи и стая № 43 на ІІ етаж.

Под охрана ще бъде и общинския гараж в кв. 72, складовата база в Промишлена зона, бившето основно училище „Давид Тодоров”, развлекателен парк „Дъбника”, офис на ул. „Никола Войводов” № 17 и сградата на „Стоматологичната поликлиника”.