Събития

Преслава Ставрева пробва тоалети за финала на „Мис Национален отбор”

  28.08.2016 16:10             
Преслава Ставрева пробва тоалети за финала на „Мис Национален отбор”

Финалистката на „Мис Национален отбор” Преслава Ставрева от Враца отива на проби за тоалетите, с които ще смае журито на конкурса. Заключителната част на бляскавата надпревара ще бъде на 20 ноември, а Русе е градът, който ще събере чаровниците от цялата страна. Със сигурност, моделките ще дефилират пред ВИП персони, чиито имена все още се пазят в тайна. След като цяло лято се беше отдала на релакс и събиране на тен, в петък красавицата от Враца заминава за проби на облеклата и веднага след това ще се върне в Созопол, където е започнала работа като хостеса. Тя ще остане в красивия черноморски град до края на септември.

„Чувствам се чудесно в Созопол. Успявам да се почина и в същото време да се подготвя за конкурса. Всяка сутрин спортувам и мога да кажа, че тренировките на плажа са истинско удоволствие”, категорична е сексапилната брюнетка.

От скоро е започнала работа и в една дискотека.

„Прекарвам си чудесно, защото хем работя, хем се забавлявам. Най-много се радвам, че успях да направя лятото си незабравимо”, каза още Преслава.

Красавицата от Враца се нареди сред 16-те финалистки на престижния конкурс „Мис Национален Отбор 2016”. Сега предстои заключителният етап, на който ще станат ясни имената на талисманите на Националните отбори по футбол, баскетбол и волейбол. Една от красивите победителки в конкурса ще има възможност да представи България на международния конкурс за красота „Мис Вселена“.