Събития

В Бяла Слатина търсят таланти

  24.08.2016 15:51             
В Бяла Слатина търсят таланти

В Бяла Слатина издирват талантливи деца, които имат заложби и желание за изява. По този повод общинската управа обяви конкурс, а крайният срок за подаване на заявки изтича в края на седмицата.

Целта на конкурса за разнородни таланти „Бяла Слатина търси талант“ е да открие и насърчи хлапета със заложби и с желание за изява, в изпълнение на традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби. „Не само пеене и рисуване, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене, и всичко, в което можем да разпознаем един необикновен талант“, пише в регламента на надпреварата.

Конкурсът е за  малчугани до 16 г. При подаване на заявката кандидатите за слава трябва да напишат трите си имена, населеното място, от което са, на каква вързаст са, да оставят телефон за връзка и да опишат накратко какво съдържа изпълнението им.

Организаторите твърдят, че са позволени всякакви маски и аксесоари, необходими за пресъздаване на сценичната роля. Не са позволени живи животни, запалителни вещества, остри предмети, както и декори и реквизити, оставящи след себе си следи на сцената, които биха попречили на следващите изпълнители. Декорите за всяко изпълнение трябва да бъдат внесени преди изпълнението за не повече от 10 секунди и изнесени до 10 секунди след приключване.

Всеки, който иска да запише детето си за участие, може да го направи на телоефони: 0915/882-151 и 0915/882-154, както и на имейл: [email protected].