Здраве

5 плода, които ще ви помогнат по-бързо да изгорите мазнините на корема и да премахнете паласките

  24.08.2016 15:44             
5 плода, които ще ви помогнат по-бързо да изгорите мазнините на корема и да премахнете паласките

Нездравословното хранене и заседналият начин на живот биха могли да доведат до натрупване на мазнини в тялото, като една от най-податливите зони е тази около корема. Вижте как може да постигнете желаната фигура с 5 вида плодове, пише zajenata.bg.

Те имат ниско съдържание на калории, но са богати на ценни хранителни вещества. С тяхна помощ вие ще може да изгорите излишните мазнини от тялото, без да навредите на здравето си.

Авокадо

Авокадото увеличава скоростта, с която тялото изгаря мазнините и ги превръща в енергия. Този плод е способен да засити тялото за по-дълъг период от време, избягвайки чувството на глад.

Грейпфрут

Грейпфрутът съдържа голямо количество вода. Той помага за пречистване и хидратиране на организма. Цитрусовият плод съдържа ензими, които способстват за изгаряне на мазнините. Ежедневната консумация на грейпфрут ускорява процесите за загуба на тегло.

Ябълка

Ябълките са с ниско съдържание на калории. Те са богати на фибри, витамин C, антиоксиданти и минерали, които осигуряват енергия и помагат за изгаряне на мазнините около корема.

Нар

Този плод съдържа полифеноли, които способстват за увеличаване на метаболизма и изгаряне на мазнините. Нарът помага за елиминиране на токсините от тялото, като в същото време улеснява загубата на тегло.

Боровинки

Боровинките съдържат голямо количество антиоксиданти и хранителни вещества. Те насърчават метаболизма и помагат за елиминиране на натрупалите се мазнини в областта на корема.