Спорт

Спортист №1 и „Звезда на феновете” избират в Козлодуй

  20.01.2020 11:49             
Спортист №1 и „Звезда на феновете” избират в Козлодуй

За четвърта поредна година Община Козлодуй ще събере на специална церемония „Спортист на годината” местните спортисти и спортни деятели. На утвърдилото се вече като традиция мероприятие ще бъдат отличени най-титулуваните спортисти от нашата община за изминалата календарна година. Церемонията се провежда с подкрепата на АЕЦ „Козлодуй”.
Събитието ще се състои в ресторант „Истър” на 2 февруари. На него ще бъдат поканени всички номинирани спортисти от спортните клубове в община Козлодуй.
Дотогава феновете, може да изберат своя фаворит. Вотът се осъществява чрез харесване на снимката на съответния спортист. Този, който събере най-много харесвания до 31 януари, ще спечели приза „Звезда на феновете”.

Към 16 януари от спортните клубове в община Козлодуй са получени 15 индивидуални снимки на номинирани състезатели за категория „Звезда на феновете”. Публикуват се всички налични имена и снимки.
Ако междувременно до 30 януари се получат още снимки на номинирани спортисти, Община Козлодуй ще ги публикува своевременно.

През миналата година спортист №1 стана културистът Даниел Рошков, а Ирина Комарова бе избрана за „Звезда на феновете”.