Лайфстайл

Секскандал с Тервел Пулев

  17.01.2020 15:14             
Секскандал с Тервел Пулев

Бившият боксьор от Пловдив Боньо Робовски хвана жена си в изневяра, а излишната страна в любовния триъгълник се оказа не кой да е, а Тервел Пулев. Подарявам ти я, да сте живи и здрави! Аз продължавам напред! Колега си ми и искам да знаеш - коя жена пуска жалба да те затворят 24 ч. за домашно насилие и на следващият ден си идва вкъщи и прави секс след което и аборт.
Да си имаш едно наум.“, написа рогоносецът в социалните мрежи.

Той сподели и снимки с чатове между двамата. На екранните снимки от социалната мрежа ясно личи, че разговорът е воден с профил, именуван "Тервел Пулев". За никого не е тайна обаче, че всеки потребител би могъл да сложи на профила си във "Фейсбук" снимка на Пулев и да се представя за него. Освен това няма обяснение защо над чатовете от "Вайбър" е името Тенис2020 - акаунта на любовницата Мирослава Велевска. Ако предположим, че скриншотите са направени от рогоносеца в телефона на невярната му жена, логичното е над чата да е името на другия човек, с който тя комуникира.

Отворете сами произволен разговор от своя "Вайбър" и ще видите, че над диалога стои не вашето име, а това на вашия партньор в чата. Още нещо доста съмнително: на нито един от скрийншотите така и не се вижда телефонния номер на именития ни боксьор.
Мирослава е на 37 години и е кака на Тервел. Изкарва си прехраната като треньор по тенис на корт. "Обожавам те.
Способен съм да направя големи рокади в живота си заради теб”, пише Тервел в едно от съобщенията си към Мирослава.
Според близък до Робовски той е изгонил невярната си съпруга, а 10-годишният им син е останал при него.

Междувременно Тервел Пулев пусна видео, на което е в компанията на съпругата си. Двамата са категорични, че твърденията за афера на боксьора с Мирослава не са истина и някой си прави реклама на техен гръб.

Хотнюз