Лайфстайл

Глория задмина Преслава

  15.01.2020 15:55             
Глория задмина Преслава

Примата на поп-фолка Глория надмина по търсене по- младата си колежка Преслава. Дълго време изпълнителката на „Пиян“ стоя на върха в класацията по продажба на албуми с музикалното си бижу „Да гори в любов“. Дискът се появи на музикалния пазар на 9 септември и оттогава държи челни позиции сред предпочитанията на меломанините.

Освен с хитови песни, “Да гори в любов“ грабна сърцата на публиката и със стилната си визия, за реализацията на която Преслава засне ексклузивна фотосесия. Кадрите се превърнаха в обект на множество комплименти, а изпълнителката реши да издаде и тайни от самия процес по заснемането им. С видео, публикувано в нейния личен канал в YouTube, Преслава пренесе почитателите си директно на снимачната площадка, където цари творческа атмосфера, гарнирана с много усмивки, настроение и забавни моменти.

През декември обаче най-търсеното заглавие на „Пайнер“ е „Любовта настоява“ на Глория. Самата тя определя диска като своя най-любим албум. Той се появи на пазара цели пет години след издаването на предишния й - „Пясъчни кули“. Преслава остава на второ място.

Трети и четвърти се нареждат “Мома варналийка” на Екстра Нина и „Родопска милувка – 25 години“ на Росица Пейчева. Топ 5 се допълва от 29-ия самостоятелен албум на Веселин Маринов “Легенда за любовта”.

Хотнюз