България

Ванга посочила две повратни дати през 2020 г.

  05.01.2020 13:41             
Ванга посочила две повратни дати през 2020 г.

Предсказания на Ванга, направени от пророчицата за 2020 г. за пръв път видяха бял свят, благодарение на журналистът и близък приятел на Ванга - Сергей Косторной.
Приживе тя видяла събития, свързани с две дати през 2020 г., но го помолила да не разказва, докато не дойде им дойде времето.
Сега изглежда е дошло времето на тези пророчества, защото Косторной разкри какво е видяла тогава Ванга.

През 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни. Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020, разкрива Косторной. Той бе гост в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската държавна телевизия, където беше свързан за детектор на лъжата.

Според машината всяка дума, излязла от устата на журналиста, била истина.

„Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга.

Косторной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.

Сергей Косторной разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година.

„Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, споделя още журналистът.

 

факти.бг