Крими

(ОБНОВЕНА) Братя се клаха зверски за пари

  10.12.2019 11:33             
(ОБНОВЕНА) Братя се клаха зверски за пари

Двама братя от Лом се изпокарали за пари и извадили ножове. Скандалът почнал в дома им. Единият от братята е в болница, а другият е арестуван.

Сигналът е подаден до дежурните в полицията от лекарите в спешния център. Около 23 часа в понеделник при тях се появил мъж с прободна рана в областта на левия хълбок. Когато униформените пристигнали в спешното, 43-годишният П.К. заявил, че е намушкан в Дунавския парк от непознат.

Криминалистите обаче много бързо разплели загадката. Те установили, че П.К. и брат му К.К. /47 г./ се скарали в дома си. Сбили се и по-големият брат грабнал кухненски нож и наръгал малкия.

Двамата братя живеят сами, нямат семейства. По време на скандала не са употребявали наркотици, но били подпийнали, казват разследващите.

Лютата разпра, прераснала в кървавото клане, почнала заради пари. Двамата  са дали подробни обяснения за възникналия инцидент. По случая се води досъдебно производство. Раненият е настанен в хирургията на ломската болница. Опасност за живота му няма, информираха от полицията.