Събития

Катерина и Мартин са новите „Мис и Мистър Северозападна България“ СНИМКИ

  18.11.2019 14:38             
Катерина и Мартин са новите „Мис и Мистър Северозападна България“ СНИМКИ

Най-големия конкурс за красота в Северозапада – “Мис и Мистър Северозападна България 2019”ы се проведе в на 163-годишната сцена на Нродно читалище “Постоянство 1856” в Лом. В четиринадесетото издание на конкурса за престижните титли ще се бориха победителите от регионалните конкурси и кастинги във Видин, Враца, Монтана, Лом, Берковица, Козлодуй, Мездра и Чупрене. Те дефилираха с новите колекции на официалния дизайнер на събитието бутик “Reserve”, изработени специално за конкурса на уникална сребърна сцена. За специалните ефекти, звук и светлина се погрижиха от „Lom city DJ’s”. Церемонията се проведе с подкрепата на “Чом Стил” - Стилиян Чомаковски, Бензиностанции “ТИП” – Видин и “Велиси – Агро” ООД. Официален фотограф на конкурса Петър Цонев. Журито бе в състав: Иван Рупчин – бутик “Reserve”, дизайнер на конкурса, топ моделите Маша Сашова и Александър Симов – “Мис и Мистър Северозападна България 2016”, Емилия Иванова – “Мис Северозападна България 2018”, Инес Петрова – “Мис Северозападна България 2015”, “Мис България Интерконтинентал 2015”, “Мис Туризъм България 2018” и “Фотомодел на Вселената 2018 – I”, Ивайло Йосифов, мениджър на агенцията на Северозапада “X Model Group”– организатор на конкурса и Ирина Папазова – собственик на “Интер Моделс” и лицензиант на конкурса “Мис България”.

Победителите са от най-популярните модели на “X Model Group” и са познати лица от много музикални клипове, реклами, филмови продукции, сериали и фотосесии.

Катерина Ермакова е “Мис Лом 2018”. Тя е на 21 години и изучава две специалности “Маркетинг” и “Фитнес инструктор”.

Мартин Михайлов е на 31 години от Мездра. От 18 години се занимава с бодибилдинг и здравословно хранене като последните 4 работи и с деца с увреждания! Състезател по силов многобой /Айран Мен/ и организатор на силовото шоу “Хълк мен” с благотворителна цел в помощ на бездомните животни: “Силните срещу насилието над животни!”

Специалната награда на бутик “Reserve” спечелиха победителите - Катерина Ермакова и Мартин Михайлов. Наградата на XMG – “Мис и Мистър Х 2019” взеха Моника Ангелова от Мездра и Никола Маринов от Лом. На трето място се класираха представителите на Враца и Берковица - Никол Николаева и Георги Цнветков. Второто място в класацията заеха Светлана Стойкова от Козлодуй и Робърт Станков от Видин. Гостите на бляскавото събитие се насладиха на изпълненията на лауреата на много национални и международни конкурси Ралица Младенова - солист на ВГ “Шоколадче” и рапъра Danny boy.

Концепцията на модният спектакъл бе подчинена на каузата на XMG - „Северозападът не е черно и бяло… – Северозападът е ЦВЕТЕН“.