Крими

Изправят на съд баща, изнасилил детето си

  17.11.2019 11:21             
Изправят на съд баща, изнасилил детето си

Баща, изнасилил 17-годишната си дъщеря ще бъде изправен пред съда в Лом. Ако К.И. бъде признат за виновен трябва да лежи в затвора от 3 до 15 години, сочи Наказателния кодекс.

Гнусното деяние е извършено в началото на септември. Сигналът е подаден в 2 часа през нощта на 3 септември от майката на момичето.

В хода на разследването е установено, че К.И. в рамките на няколко часа два пъти е насилил детето си.

На 2 септември мъжът разпивал с приятели. Той вдигнал скандал на жена си, заплашил, че ще я ликвидира, ако не напусне къщата. Късно вечерта компанията се преместила в двора. В един момент К.И.  станал от масата и отишъл до прозореца на стаята, където спят децата му и потропал. Заповядал на 17-годишното си момиче да отиде в съседната стая, в противен случай „ще й разбие мозъка“.

Изплашено, детето се подчинило. Тогава пияният баща влязъл вътре, бутнал я на леглото и я изнасилил. После се върнал на двора да си допива с дружината. Късно през нощта пияните мъже напуснали имота и отишли да играят на  покер-автомати. Когато мъжът се прибрал, отново влязъл при децата, извел момичето, със заплахи и удари го затворил в съседната стая и отново го изнасилил.

Бащата насилник вече е осъждан. Предстои съдът в Лом да насрочи дата за делото.