Спорт

Футболен талант остана с една мечта по-малко /Снимки/

  11.11.2019 19:10             
Футболен талант остана с една мечта по-малко /Снимки/

Страхотен подарък за 13-ия рожден ден получи един от талантите в школата на Ботев /Вр/.  Пламен Петров навръх празника си игра в Пловдив в реванша срещу Локо /Пд/, като се отличи с асистенция за гола на Митко Панов. Когато се прибира вечерта е сюрпризиран от баща си – футболният майстор и елитен рефер по борба Ангел Петров, че ще гледа на живо любимия си Тотнъм в Лондон. Таткото отдавна е подготвял воаяжа до Албиона, но  е успял да запази тайната до последния възможен момент.

Двамата гледат двубоя от Висшата лига между Тотнъм и Шефилд Юнайтед, завършил 1:1 след голове на Сон Хюн-Мин за домакините и на Джордж Бълдок за гостите. Местата им на  "Тотнъм Хоспърс Арена" , който струваше 1 милиард щатски долара /петият най-скъп стадион на планетата/ им дават възможност да бъдат близо до загряващите играчи. Така се сбъдва още една мечта на Пачо, снима се с най-големия си любимец Лукас Моура, който без колебание откликнал на молбата на момчета.

Това не бе първият мач на Острова, който гледа Ангел Петров. Футболните му умения му осигуриха няколко задгранични визити в топ клубове в последните години.