България

Софиянец отказа платен секс, сутеньор го преби и ограби

  07.11.2019 10:03             
Софиянец отказа платен секс, сутеньор го преби и ограби

Софиянец беше пребит и ограбен посред бял ден, защото отказа оферта за платена секс услуга от мургава проститутка, пише trafficnews.bg.

Екшънът се разиграл на столичния булевард „Сливница”, където редовно гастролират по всяко време на денонощието жрици, надзиравани от техните сутеньори.

36-годишният Калин Чупориков получил настойчиво предложение за "една бърза с....." от ромка. Мъжът категорично отказал и се опитал да продължи по пътя си. В този момент изскочил ром, който го ударил по главата и гърба с лопата. После заедно с жената, която предлагала експресни секс услуги, задигнали и телефона на Калин.

Пострадалият отрича да е предизвикал по някакъв начин двамата роми. Грозната сцена се случила близо до автосервиз, откъдето обаче разказват, че не са разбрали за такъв инцидент.

Пострадалият Калин Чупориков живеел в Бояна, но преди около две години се наложило да напусне жилището си заради проблеми на баща му с неговия брат, разказват хора от квартала.

До момента няма задържани за инцидента, но работещите на булевард „Сливница” твърдят, че всички в района се познават и очакват до няколко дни ромският тандем да бъде задържан.

24chasa.bg