Избори

Банчев: Под тънкия асфалт на Каменов зее дупка от 50 млн. лв., всички ние ще ги плащаме

  22.10.2019 10:10             
Банчев: Под тънкия асфалт на Каменов зее дупка от 50 млн. лв., всички ние ще ги плащаме

Община Враца е в тежко финансово състояние заради управлението на Калин Каменов. Под асфалтираните улици зее дупка от около 50 млн. лв. общински дълг, които нашите семейства и дори внуци ще трябва да плащат. Това заяви водачът на листата  на Местна коалиция  „БАСТА“ Борислав Банчев на среща с членовете на „Клуба на готините баби“ /КГБ/.

„Неколкократно Каменов и съветниците му увеличиха такса смет, билета за тролеи, данък сгради, таксата за детски градини и каквото можеше да се увеличи го направиха в съдружие с „опозицията“. Докара народа до пълна мизерия, а се хвали с асфалт, за който дори няма заслуга, че е положен. На 27 октомври трябва да сме единни и да кажем СТИГА на грабителите на Враца. Ние сме хиляди, а грабителите – една шепа хора“, заяви Банчев.

„Врачани са обезверени от отношението и лъжите на управляващите и на 27 октомври ще го покажем. Балотаж за кмет на общината ще има и той ще е решаващ за благото на врачани“, каза кандидатът за кмет Момчил Младенов, подкрепен от  МК „БАСТА“.

Досегашните управници на Враца се опитват да разделят хората на всякакъв принцип. Управляващото мнозинство е подкрепено от т.нар. „опозиция“, като на практика единствено екипа на Борислав Банчев и съветниците от „Българската социалистическа партия“ се опълчват на грабежа на Враца. „Трябва ни силен кмет и силен общински съвет, които милеят за хората. ЗАЕДНО сме с „БАСТА“ в борбата за нашата Враца. Подкрепете ни, за да живеете по-сигурно и по-спокойно. В наше лице винаги ще имате верен съюзник в борбата за по-достоен живот“, заяви Цветелина Дамяновска от БСП.

 

Подкрепете МК „БАСТА“ с №70 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!