Избори

Калин Каменов: Искам Враца да произвежда продукт, не да събира боклук

  15.10.2019 12:42             
Калин Каменов: Искам Враца да произвежда продукт, не да събира боклук

Калин Каменов и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници продължават да провеждат по близо 10 срещи дневно.

„Една община не се управлява от кабинет, управлява се когато си между хората и слушаш реалните им проблеми. Това е основният принцип, към който се придържаше екипът ми през изминалите 4 години. Ще продължим да го правим и през следващия мандат”, заяви Каменов на среща в ж.к. „Дъбника“.

Кметът обясни, че в Община Враца са подавани няколко инвестиционни намерения за преработка и горене на боклук и на всички тях е отговорил отрицателно.

„Няма да позволим да се горят боклуци във Враца. Искам Враца да произвежда продукт, не да събира боклук“, категоричен беше Каменов в отговор на въпроси от граждани.

На друга среща вчера в района на Табашкия мост бе повдигната отново темата за продължаването на програмата за саниране. Калин Каменов пое ангажимент като член на УС на НСОРБ да настоява програмата да бъде продължена от страна на правителството.

„Преди 4 години почти единодушно врачани определяха тежкото състояние на пътната инфраструктура като основен проблем за града. Поради тази причина положихме огромни усилия в тази посока и като резултат имаме 50 км нов асфалт във Враца”, допълни Каменов.

В следващия мандат ще бъде обърнато по-голямо внимание на тротоарната мрежа, което е основен акцент в програма му за управление.

За кандидатите на ГЕРБ гласувайте с №43!

 


Купуването и продаването на гласове са престъпления.