Избори

Инж. Иван Лазаров: Вършец има възможност да развие спортен туризъм

  14.10.2019 15:09             
Инж. Иван Лазаров: Вършец има възможност да развие спортен туризъм

През следващите четири години един от основните приоритети на кмета на Вършец и кандидат за трети мандат инж. Иван Лазаров е развитието на спорта. Пред легендарния футболист, треньор и спортен мениджър Петър Миладинов Лазаров обяви, че  грижата за спорта е важна, защото той е не само здраве, но и възможност за развитие на спортен туризъм. Целта е местната власт да направи така, че Вършец да се превърне в предпочитано място за тренировъчни лагери на спортни клубове.

„Два мандата хвърлихме своите усили в подобряването на инфраструктурата, като важно условие за туризъм и инвестиции и спортът остана малко в периферията. Работим усилено това да се промени и Вършец да стане база за тренировки на клубове от цялата страна”, подчерта Лазаров.

Той показа на Петър Миладинов спортната зала, както и  волейболното и баскетболното игрища в парка на Вършец, за които е спечелено финансиране и ще бъдат реконструирани. 

 „Вие имате възможности да направите отличен спортен комплекс и още няколко съоръжения в различни зони на града. Ползите ще са големи и за младите, и за старите. Готов съм да помагам с каквото мога, защото намеренията ви са добри и имате идеи.“

„Развитието на спортен туризъм е наша кауза. Целта ни е да ангажираме млади хора, да ги привлечем да изберат нашия град за своето бъдеще. Мисля, че можем да обърнем тенденцията и от големия град, хората да се върнат тук. Каузата ми е Вършец да бъде градът на младите хора.“, каза Анатоли Димитров, досегашен председател на ОбС – Вършец и кандидат за съветник от листата на ПП ГЕРБ.

Гласувайте с №43 за кандидатите на ГЕРБ!

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления.