Лайфстайл

9 сигнала, че си на ръба на генерална промяна в живота си

  14.10.2019 12:07             
9 сигнала, че си на ръба на генерална промяна в живота си

Твърди се, че на всеки 7 години ни се случва по една голяма промяна в живота.

Все едно си се наситил на един тип щастие и хукваш да гониш друго.

Теглиш чертата на един период и време и влизаш стремглаво в друг екзистенциален цикъл.

Има ли начин да усетим, че сме на ръба на ако не пълна промяна, то поне на главозамайваща такава.

1. Бляновете ви става още по-осезаеми

Неща, за които сте мечтали и на които сте отделяли 3-4 секунди доскоро, вече отнемат доста по-дълго от времето ви. Започвате да вярвате, че мечтата ви ще стане реалност.

2. Ставате по-чувствителни

Усещате ли се малко по-чувствителни от обикновено? Вашият мозък, енергия и чувства започват да се променят, а с това и възприятието ви за света. Не е изключено глобалната бедност, войни и прочие ужасии из цялата планета да се превърнат в каузи за вас.

3. Любопитни сте като котка

Искате да научавате нови неща, да сте наясно с техния механизъм на работа и да намерите отговор на всички въпроси, които ви вълнуват. Вече не ви е достатъчно да отидете на кафе с приятелка, иска ви се да разберете от какво се интересува младежът от съседната маса.

4. Екзалтирани сте

Когато започнете да усещате по-голям ентусиазъм спрямо целите, мечтите, плановете и идеите си, най-вероятно сте на крачка от промяната.

5. Губите интерес

Дори и все още да имате своите стари хобита, започвате да търсите нови. Това важи и за хората около вас. Ако започнете да създавате нови приятелства и да не намирате време за настоящите си, е знак за скорошна генерална промяна в битието ви.

6. Страстни сте за новото

Има нещо, което къкри под лъжичката ви. Намерили сте нова страст, която да ви движи през деня.

7. Прекарвате повече време сами

Не се изненадвайте, ако ви се прииска да не сте постоянно сред хора. Сами вкъщи, сами на разходка, сами на излет в планината, сами с мислите си до състояние на пълна медитация... Това е знак, че е време да приветствате нови идеи в живота си.

8. Четете повече

Привлечени сте повече към книгите, отколкото към реалити форматите? Пропускате повторението на любимия си сериал, за да препрочетете качествена книга? Вие израствате и се развивате, това е начинът на мозъка да каже: „Моля те, нахрани ме, трябва ми енергия за новите неща, които се задават.“

9. Променяте се

Приятелите ви усещат подкорово, че нещо се е променило у вас. Че вече не сте същият човек, с когото довчера са осъмвали по купоните. Вие самите усещате промяна в енергията си, която е толкова вибрираща, че заразява и останалите.

mila.bg