Избори

Христо Доков, кандидат за кмет на община Криводол: Уверен съм, че заедно ще успеем да постигнем промяната

  12.10.2019 16:14             
Христо Доков, кандидат за кмет на община Криводол: Уверен съм, че заедно ще успеем да постигнем промяната

„Заставам пред вас с ясната цел ,че да поемам ангажименти които ще мога да изпълня. Залагам на честния диалог и отношение към жителите на община Криводол, чрез откритост на общинската политика. Уверен съм, че заедно ще успеем да постигнем промяната.” Това  каза кандидатът за кмет  на община Криводол от ПП ГЕРБ Христо Доков по време на откриването на предизборната кампания.

„Тук сме един прекрасен отбор. Вярвам, че с общи усилия можем да постигнем много и ще го докажем. Верният избор за Криводол е ПП ГЕРБ и номер 43 в бюлетината”, категоричен бе общинският ръководител на ГЕРБ и водачът на листата за общински съветници Петър Комитски.  

Народният представител от ПП ГЕРБ Красен Кръстев изрази увереност в изборната победа на 27 октомври.

 „Тук съм, за да подкрепя и пожелая успех на бъдещия кмет Христо Доков и силната листа на Криводол. Убеден съм, че развитието и положителните промени, които се случиха през последните четири години във Враца ще станат факт и в Криводол, благодарение на ПП ГЕРБ, Христо Доков, кандидатите за общински съветници и кметове на населени места,” каза още Красен Кръстев. 

Своята подкрепа към кандидатите на ГЕРБ в Криводол заявиха още Калин Каменов и д-р Иво Ралчовски.

„Промяната започва от всеки един от Вас. Ако Вие пожелаете друго бъдеще и ново начало за Криводол, тук е човекът, който може да го даде – Христо Доков. Аз съм сигурен, че жителите на общината са готови за промяната и тя ще стане факт на 27-ми октомври”, заяви Калин Каменов.

Той допълни, че това е начинът жителите на Криводол да се гордеят с една община, която печели проекти и  работи за хората.

„Време е Криводол да поеме правилния път на развитие и това може да стане с номер 43 в бюлетината на предстоящите избори. Призовавам Ви за голяма активност, защото Криводол трябва да заеме своето достойно място сред населените места, които се развиват бързо, и в които живеят спокойни и щастливи хора”, каза д-р Иво Ралчовски.

В листата си с кандидати за общински съветници ГЕРБ - Криводол залага на утвърдени и доказани професионалисти в сферата на здравеопазването, икономиката и земеделието. Издигнати  са и кандидати за кметове на кметства Лесура, Галатин, Градешница, Ракево и Пудрия.

За кандидатите на ГЕРБ гласувайте с №43 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления.