Konkurent
Инекс

Свят

Неутешими са роднините на младоженците, посечени минути след сватбата си (СНИМКИ)

2019-08-27 12:50 11084 0

Неутешими са роднините на младоженците, посечени минути след сватбата си (СНИМКИ)

Следователите казват, че 19-годишният Харли Джо Морган и неговата булка, 20-годишната Райънън Мари Морган тъкмо са си тръгвали от ритуалната зала в петък следобед в окръг Ориндж каунти, когато колата им, при опит да се включи в основния път, е била пометена от пикап. 

Двамата са починали на място. 

Майката и сестрата на младоженеца са били зад колата на прясно венчаната двойка и цялата трагедия се е разиграла пред очите им. 

Двойката е била женена само няколко минути преди фаталната катастрофа. 

Двамата са се били запознали в гимназията. "Тези две малки деца. Единственото нещо, което искаха, е да се венчаят и да си живеят живота", каза Кеня Лашауана Морган, майката на младоженеца. "Двамата имаха толкова много мечти, но те им бяха отнети така внезапно", добавя тя. 

Церемонията по венчаваката тъкмо била приключила, когато младоженците са напускали ритуалната зала, да са се отправят към летището. 

Майката на младоженеца е следвала колата на двойката. 

"Бях там, видях всичко с очите си", казва тя. 

"Гледах как детето ми умира. Кръвта на сина ми е все още по мен, аз направих всичко по силите си, за да извадя него и нея от колата", разказва още Кеня. 

"Преживях най-лошия си кошмар. Това е нещо, което ще ме преследва до края на живота ми. Никога няма да го забравя. Ще виждам пикапа, който блъсна и уби детето ми, всеки ден до края на живота си", казва още съкрушената майка. 

Двойката имала планове в бъдеще да направят по пищна сватбена церемония. 

"Искаха зимна сватба, на 20 декември", разкрива майката. 

Сестрата на младоженеца Кристина разкри още подробности около плановете на двойката. 

"На 20 декември трябваше да има много по-голяма церемония, с цветя, всичките им приятели, всичките ни роднини, както си трябва", каза Кристина. 

След случилото се майката и сестрата съветват останалите семейства: "Да не кроят планове за далечното минало, а да живеят в настоящето".

"Приберете се у дома и прегърнете вашите роднини. Ако имате деца, прегърнете ги, защото моето вече никога няма да е до мен. Вече нямам нищо в живота, което да ме прави щастлива", казва Кеня.  

"Тя бе най-голямата от петте ми деца", разкрива на свой ред майката на булката. "Беше много красива душа", добавя съкрушената жена. 

"Райънън бе красива, силна, независима, младата жена, изпълнена с живот", казва на свой ред лелята на булката Каси Уотсън. "Тя бе грижовна и мила. Винаги се усмихваше", добавя тя. 

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Още 45 години затвор за Звяра от Балканите
2019-12-12 18:20
51 0
Съд в Атина присъди 45 години затвор на известният с поредица тежки престъпления Костас Пасарис, който излежава доживотна присъда в Румъния, пише вестник Катимерини.


Над 100 хил. мигранти заловени край границите на Турция с България тази година
2019-12-12 16:30
101 0
  Турските власти по охраната на границите в района на Одрин са заловили от началото на тази година досега над 100 хиляди мигранти при…

  Намериха мумифициран един от най-издирваните мъже в Русия след 2 години в неизвестност
  2019-12-12 14:20
  369 0
   Мъж, който от повече от две години фигурира в списъка с най-издирваните хора в Русия, бе намерен мумифициран в апартамента си, съобщават световните медии. Името…

  САЩ искат да работят с Русия за прекратяването на конфликта в Либия
  2019-12-12 12:20
  101 0
  Съединените щати искат да работят с Русия за прекратяване на конфликта в Либия, заяви вчера американският държавен секретар Майк Помпейо, цитиран от Ройтерс.


  актуален брой на вестник Конкурент