Спорт

Юбилеят на бай Милан се превърна в събитие за Ерден /Снимки/

  22.08.2019 12:20             
Юбилеят на бай Милан се превърна в събитие за Ерден /Снимки/

Собственикът на ФК Кариана Милан Йосифов отбеляза днес 70 години. Пред колбасарския цех в Ерден футболистите му поднесоха изненада. Програма изнесе танцов състав „Северняци” от Монтана, а работниците от предприятието извиха кръшно хоро. Специална торта с екипа на Кариана получи Йосифов.

„Да е жив и здрав. Най-големият подарък за шефа е да постигаме победи. Надявам се да го зарадваме и в събота при гостуването на Септември /София/”, заяви наставникът на ерденчани Веселин Великов. В типичния си духовит и закачлив стил, бай Милан, прикани играчите за снимка.

 „Елате момчета не се притеснявайте. Като влезем в „А” група вие ще бъдете, други няма да взимам”, сподели Йосифов. Кметът на Бойчиновци Светлин Сретениев също уважи юбиляра.

„Милан Йосифов е почетен гражданин на общината. Един уважаван от мен човек и бизнесмен, който дава работа на хората. Да е жив и здрав”, пожела Сретениев. Модерно електрическо колело подариха работниците от цеха на своя шеф. Директорката на бившето спортно училище в Монтана „Йордан Радичков” Станка Костова поднесе също подарък на Милан Йосифов.

 „Г-н Йосифов, много пъти е помагал на училището. Желая му здраве и дълголетие”, сподели Костова.